Poljoprivreda

26. ožujka 2023. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Prvo mraz, a potom vjerojatno i suša opet će iznenaditi većinu poljoprivrednih proizvođača. Postoje li efikasne mjere zaštite? Svakako. Potražite u Gra-mi!
26. ožujka 2023. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
CLICK HORTO je prvi biostimulator u tabletama koji sadrži korisne mikroorganizme! Za sijanje i sadnju/presadnju.
19. ožujka 2023. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Vrhunski proizvod - PRIRODNI biljni stimulator biljnog porijekla koji djeluje neposredno i na ujednačen način na osnovne metaboličke procese u biljci. Efikasan u svim uvjetima i fazama rasta. Idealan u stresnim situacijama.
12. ožujka 2023. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Kada se biljka nalazi u fazi stresa ili je otežana sinteza aminokiselina, primjena TRAINER-a omogućava brz oporavak i najpovoljnije uvjete za razvoj.
05. ožujka 2023. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
MYR CALCIO – organsko dušično gnojivo s kalcijem. VAŽNOST KALCIJA Kalcij je u biljkama zastupljen u značajnim količinama, nalazi se u staničnim stijenkama i vanjskoj površini plazmatske membrane. Kalcij je bitan za diobu stanica, a u njegovoj odsutnosti rast korijena brzo biva zakočen. Ovaj element je uključen u aktivaciju raznih enzima i usporava starenje lišća.
26. veljače 2023. / OBJAVLJENO U Vrt, Poljoprivreda
Luk možemo uspješno uzgojiti i iz sjemena, ne samo iz lučice. Nešto je više posla, ali je uspjeh zajamčen. Ne radi se dakle samo o uzgoju na velikim (profesionalnim) parcelama, već tu metodu možemo uspješno primijeniti i u vrtu. Stručnjaci kažu da je prinos uzgojenog luka iz sjemena veći pa je to dodatni motiv za
NA VRH