Poljoprivreda

19. kolovoza 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
ENZIMI Primjena enzima u vinarstvu danas je općeprihvaćena mjera. Enzimi se koriste iz dva razloga: prvi je bolje taloženje mošta, dok je drugi razlog u poboljšanom izlučivanju aroma i boje iz pokožice bobica. Bobice grožđa te kvasci glavni su izvor enzima. No, uvjeti u moštu i vinu kao npr. visoka koncentracija šećera i alkohola, niski
05. kolovoza 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Scudo je tekuće gnojivo na osnovi bakra u helatnom obliku (9%) s biljnim aminokiselinama pomno osmišljeno da: spriječi pomanjkanje bakra i liječi njegov nedostatak te poveća otpornost biljaka na gljivične i bakterijske bolesti. BEZ KARENCE!
30. srpnja 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Opasan štetnik u našem vrtu i nasadima jabuka!
01. srpnja 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Problemi s obojenosti plodova? Rješenje je preparat na bazi cinka s biljnim aminokiselinama.
10. lipnja 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Bolesti u grašku i grhu najčešće su posljedica nepridržavanja plodoreda i grešaka kod odabira sjemena.
03. lipnja 2018. / OBJAVLJENO U Poljoprivreda
Kada se biljka nalazi u fazi stresa ili je otežana sinteza aminokiselina, primjena TRAINER-a omogućava brz oporavak i najpovoljnije uvjete za razvoj.
NA VRH