Gradnja i dom

13. lipnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
Pročitajte nekoliko trikova za održavanje klvalitete vode u vrtnim bazenima.
06. lipnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
Kvalitetno napravljena fasada jedan je od glavnih preduvjeta ugodnog i kvalitetnog življenja. Stanovanje u kući u kojoj je ljeti prevruće, a zimi prehladno u današnje doba nije rješenje. Najveći potencijal za ostvarenje uštede energije leži u sektoru zgradarstva u kojem se energetskom obnovom zgrada mogu postići značajne uštede energije. Kad govorimo o potrošnji energije, tj.
23. svibnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
MAPEI-ev Keraflex, Keraflex maxi S1 i Maxi S1 Zero su ljepila s produženim otvorenim vremenom za polaganje. Nabavite u Gra-mi vrhunske proizvode!
16. svibnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
Nepažljiv izbor hidroizolacije i/ili njezina dotrajalost ključni su razlozi pojave tzv. kapilarne vlage u objektima. Postoji više mogućnosti sanacije tako prisutne vlage, a jedan od načina je primjena isušujuće žbuke. Prije početka radova preporučljivo je dopro procijeniti situaciju, pregledati objekt izvana i iznutra, po potrebi napraviti istražne radove, definirati osnovne materijale koji su korišteni kod
09. svibnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
Keramička pločica TERAZZO GREY 30×60 cm, debljine 9 mm, podni i zidni gres, untarnja, idealna za kupaonicu, mat površina, R9 protukliznost, dostupno u tri nijanse, HRN EN 14440.
02. svibnja 2021. / OBJAVLJENO U Gradnja i dom
Keramička pločica IRELAND BIEGE, 34×34 cm, debljina 7 mm, sukladno HRN EN 14411, unutarnja podna.
NA VRH