Vrt

18. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
Gabionske ograde su u biti košare sa žičanom mrežom ispunjene kamenjem koje se koriste za kao moderni ogradni ili zidni sustavi. To su atraktivan, učinkovit i jeftin ogradni sustav. Gabionske ograde ili zidovi su istinski doprinos lijepom krajoliku. Gabionske ograde mogu se popunjavati različitim materijalom, najčešće kamenom (lomljenim ili oblutcima), ciglom (pečenom ili vulkanskom) pa čak i staklom.
18. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
Priprema jela od povrća "na istočnjački način" ne samo da je "modna mušica" već je i pravi izazov u svakom pogledu. Povrće i začine koji poboljšavaju npr. jela iz voka možete uzgojiti i u svom vrtu. Potražite u GRA-MI.
18. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
I crnogorično drveće te ukrasno grmlje koje ste posadili u svom vrtu je izloženo napadima bolesti i štetnika.
11. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
U Gra-mi nabavite sve što vam je potrebno za uzgoj pčela.
11. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
Kupusnjače možemo uzgajati tijekom cijele godine – u mediteranskim uvjetima za kasno ljetnu – jesensku – zimsku proizvodnju, u brdsko-planinskim uvjetima za ljetnu i raniju jesensku proizvodnju te na kontinentu za rano proljetnu, ljetnu i jesensku proizvodnju. proizvodimo ih za “tekuću” potrošnju kao svježe namirnice, ali i za skladištenje i korištenje tijekom zime. Kupusnjače traže
11. ožujka 2018. / OBJAVLJENO U Vrt
Ekološki voćarski vosak.
NA VRH