ELEKTRONSKI REPELENTI

Elektronski repelenti WEITECH – Poštujmo prirodu!

Svi proizvodi iz ove grupe u ponudi Gra-me, osobito WEITECH elektronski repelenti udovoljavaju europskim standardima uključujući i RoHS ekološku normu. Imate li problema sa štetnicima poput komaraca, letećih insekata, štakora, miševa, glodavaca, jelena ili ptica? Gra-ma distribuira proizvode tvrtke PEST CONTRELE EUROPE, odnosno WEITECH elektronske repelente koji rastjeruju neželjene kukce i druge životinje bez ubijanja ili ozljeda. Ovi su proizvodi stekli međunarodnu reputaciju zahvaljujući kvaliteti materijala koji se koriste kao i kvaliteti ultrazvučnih signala.

ZAŠTITA ZATVORENIH PROSTORA – od glodavaca i insekata

WEITECH elektronički repelenti proizvode “zvukove” vrlo niske frekvencije (ultrazvuk) i vrlo visokog intenziteta. Ovaj “zvuk” je u pravilu nečujan za ljude, ali dobro čujan glodavcima i većini insekata. Stalna modulacija učestalosti i intenziteta zvuka, utječe na njihov nervni sustav, remeti njihove komunikativne i “društvene” navike te ih sprječava da čuju svoje predatore. To ih prisiljava da napuste svoja staništa i da se vrate u svoje prirodno okruženje ili na nezaštićeni prostor.

Ultrazvuk se ponaša kao svaki zvuk. On se odbija od glatkih površina, a porozne površine i meki materijali ga apsorbiraju. Stoga ovo treba imati na umu kod postavljanja uređaja u prostoru.

Uređaji su jednostavni za uporabu, sigurni su i netoksični.

Tipični proizvodi su:

WK 0240 

WK0600 (profesionalna namjena)

 

ZAŠTITA NA OTVORENOM – drži nepoželjne posjetitelje na udaljenosti – pse, mačke, kune, zečeve, lisice, krtice i voluharice

WEITECH ELECTONICS REPELLENTS su uređaji koji odbijaju nepoželjne posjetitelje pomoću ultrazvuka ili vibracija. Psi, mačke, lasice, lisice, zečevi, zmije, gušteri, krtice i podzemni glodavci će biti uplašeni ultrazvukom ili vibracijama. Uređaji su potpuno bezopasni za kućne ljubimce.

Neke životinje reagiraju na zvukove visoke frekvencije (ultrazvuk). Kombiniranje tih zvučnih signala s velikim frekvencijama i stalnom modulacijom, ima za posljedicu da će neželjene životinje napustiti zaštićeni prostor bez njihova ubijanja ili ozljeđivanja.

Tipični proizvodi:

WK 0053

WK 0677

 

ZAŠTITA OD PTICA – golubova, čvoraka, vrana, svraka, galebova…

Ovi uređaji drže neželjene ptice podalje od branjenog područja, bez uporabe kemikalija i neželjenih mirisa.

Koriste se za zaštitu zatvorenih i otvorenih prostora. Cilj je primjene uređaja poremetiti navike ptica na određenom prostoru i time ih otjerati.

Tipični uređaji:

WK0020

WK0033

 

ZAŠTITA OD NEŽELJENIH INSEKATA – protiv letećih insekata (komarci, ose, muhe…)

Komarci, muhe, ose… dosadni su, ali neki i opasni kukci kojih se ne možemo riješiti.

WEITECH ekološka rješenja, za manje i velike prostore, učinkovita su sredstva za eliminaciju neželjenih kukaca.

Primjena insekticida je štetna za zdravlje i za okoliš pa su ova sredstva prihvatljiva jer su 100% sigurna i ekološka.

Snažan ultrazvuk koji se širi prostorom dezorijentira kukce koji više ne čuju zvukove koji ih okružuju. Okruženje im postaje neprijateljsko te ih prisiljava da napuste taj prostor.

Uređaji su bezopasni za kućne ljubimce.

Tipični proizvodi:

WK0029

WK0115

WK0432 (imitacija osinjeg gnijezda)

 

ZAŠTITA OD DIVLJIH ŽIVOTINJA – jelena i divljih svinja

Divlje svinje i jeleni uzrokuju mnogo šete na našim usjevima.

Cilj je primjene WEITECH rješenja učinkovito uklanjanja divljih životinja na ekološki i human način. Dakle, radi se o potpuno bezopasnim, ekološkim i učinkovitim rješenjima, bez otrova i neugodnih mirisa.

Tipični proizvodi:

WK0070

WK0043

 

Pogledajte ponudu spomenutih proizvoda na web shopu.

 

  • TAGS