DJEČJA IGRALIŠTA, PENJALICE, TORNJEVI, KUĆICE

GRA-MA ČAKOVEC ima jedinstvenu ponudu dječjih igrališta – komleta, modula za dogradnju, kućica, penjalica, njihaljki… Radi se o iznimno kvalitetnim rješenjima isključivo iz EU proizvodnje (Nizozemska, GB i Francuska) koja su certificirana sukladno europskim (hrvatskim) zahtjevnim normama za dječje igračke (tzv. igrališta za privatne površine!).

Sva su navedena igrališta ili njihovi dijelovi namijenjeni isključivo za privatne površine! Dakle, NE za javne površine kao što su one uz škole, vrtiće, ugostiteljske objekte i kampove ili dječja igrališta na javnim površinama u gradovima i naseljima (parkovi, igrališta i sl.).

Napominjemo da su sva igrališta po principu “uradi sam” što znači da ćete sve dijelove igrališta (drvo, dodatke…) sklopiti sami. Svako igralište prate detaljne tekstualne i slikovne upute. Za taj će posao biti potrebno osigurati osnovni alat (bušilica, odvijač, ev. svrdla, kliješta…) te se naoružati strpljenjem i odvojitj nešto vremena da se posao obavi.

 

Cjelokupni izbor igrališta je na našoj web trgovini.

JUNGLE GYM

JUNGLE GYM  oprema za dječja igrališta poznata su europska marka dječjih igrališta odnosno, sistema za kompletiranje različitih varijanti igrališta za djecu na vanjskim prostorima.

Jungle Gym je jedinstvena kolekcija dječjih igrališta odnosno, vrtnih drvenih igračaka koje će zadovoljiti potrebe svakog djeteta.

Penjanje-trčanje-skakanje-smijeh-klizanje-ljuljanje-natjecanje! Svo to veselje dolazi s Jungle Gym igraćih elemenata i sustava. Inovativan dizajn i izrada potiču djecu na kreativnu igru, uče ih održavanju ravnoteže te potiču njihove motoričke i socijalne vještine.

Tvrtka Jungle Gym je poznata kao europskli vodeći proizvođač sigurnih dječjih igrališta na otvorenom. Sva su igrališta provjerena i stalno se provjeravaju a nadzor je povjeren vrhunskoj i poznatoj tvrtki DEKRA. To je rezultiralo da su penjalice Jungle Gym jedne od rijetkih u Europi s GS certifikatom. Ovi vrhunski proizvodi dizajnirani su da bi se osigurala sigurnost djece, a na temelju važećih usklađenih europskih smjernica (opće i za igračke) – EN 71:2011.

Svi proizvodi sadrže posebno razvijene komponente kako bi se povećala njihova sigurnost. Značajke, kao što su kape za pokrivanje glava vijaka, sigurnosna mreža, rukohvati i sidra za sidrenje elemenata, dijelovi su play set specifikacija koji vama daju spokojnost i mir te sigurnost djece za njihove bezbrižne aktivnosti. Elementi su UV otporni, zaobljenih rubova i kutova. U proizvodnji su korišteni materijali koji su mekani za dječje ruke te pružaju maksimalno prianjanje.

Svaki komplet (u posebnoj kutiji) uključuje i dodatne elemente (priključke za nosače, rukohvate, mreže, svrdla i sve drugo što je potrebno za jedno sigurno dječje igralište).

Sustav dolazi u “kitu”, ali je izgradnja vrlo jednostavna.

Setovi su izdržljivi i prilagođeni potrebama djeteta u igri.

Jamstvo na proizvode je 2 godine.

Jungle Gym je stvorio jedinstvenu kolekciju prilagodljivih dječjih igrališta u obliku TORNJEVA s mogućnošću kombiniranja i nadopunjavanja (ljuljačke, tobogtani, penjalice…).

TORNJEVI dolaze u kompletu koji čini: KUTIJA s elementima (npr. rukohvati, matice, vijci, svrdla i dr.), DRVENI ELEMENTI ispiljeni na odgovarajuće dužine (grede, daske, letve…) te TOBOGAN standardne dužine i odgovarajuće (izabrane) boje.

Jungle Gym Moduli su gotovi elementi koje možemo dodavati igralištima. Dakle, neovisno o tome koji od tornjeva ste odabrali, nekim od modula možete dopuniti i kompletirati dječje igralište: ljuljačka, penjalica, most, kućica za igranje, mini market, balkon, mini picnic, brod te vlak.

Dodacima možete personalizirati igralište – dodajte telefon u kućicu, konopac za penjanje, majmunske ili mornarske ljestve s vanjske strane igrališta.

Svi su dodaci napravljeni prema najvišim zahtjevima i standardima: UV otporni, vodootporni, a mogu se nabaviti u različitim bojama (također pregledajte u katalogu):

Jungle Gym Playhouse izvrsna su rješenja i dopuna za vaša dječja igrališta Jungle Gym. Izvedba je vrhunska što jamči sigurnost i dugotrajnost.

Igralište ne može bez tobogana. Jungle Gym igrališta su dizajnirana upravo na takav način da tobogan bude njihovo centralno mjesto i najznačajniji dio.

U ponudi su četiri boje: crvena, žuta, zelena i plava te dvije veličine 265 i 220 cm.

Ljuljačke su odlična dječja zabava i gotovo prvi izbor.

Jungle Gym ljuljačke (uz standardne modele) mogu se i prilagođavati trapezom, ljestvama, užetom i dr. 

DUNSTER HOUSE

DUNSTER HOUSE  penjalice su namijenjene, u pravilu , za igru djece od navršene 3 do 14 godine (iznimno od 1-3 te 3-10 godine, ovisno o modelu).

Jednostavan dizajn, kvalitetno drvo i funkcionalnost značajke su ovog brenda.

Svaka od penjalica omogućuje istovremenu igru više djece, od 3-6, što ih čini interesantnim i dinamičnim dječjim igralištima..

Drvo je tretirano parom i pod visokim pritiskom (NE kemikalijama) pa je jamstvo na izbijanje plijesni i napada štetnika 10 godina.

Svako je igralište certificirano, nosi CE oznaku, te je sukladno normi HRN EN 71-1 i 71-8.

TRIGANO JARDIN

TRIGANO JARDIN dječja igrališta namijenjena su u prvom redu za male kućne vrtove (okućnice).

Ne zauzimaju puno prostora i jednostavna su za montažu.

To su igrališta, u pravilu, za otvorene prostore i isključivo za privatne površine.

Karakterizira ih nekoliko ključnih značajki:

– suvremeni i inovativni dizajn
– kvalitetna izvedba
– sigurnost
– europska proizvodnja.

Prije narudžbe svakako preporučamo pročitati:

Gornji sadržaji činom naručivanja postaju sastavni dijelovi ugovora o prodaji!

  • TAGS