Uredite svoju kupaonicu

Konačno ste se odlučili da uredite kupaonicu, lijepu i prostranu. To nije mala investicija! Kako je urediti elemtima koji su kvalitetni, lijepi i prihvatljivih (umjerenih) cijena? Mnogi trgovci će Vam ponuditi opcije koje najčešće zadovoljavaju samo jedan kriterij: cijena je stvarno niska, a ostalo… A to “ostalo” u pravilu podrazumijeva “raspad” nakon godinu ili najdulje dvije (slavina procuri, na kupaonsklim elemntima ispadnu panti, vrata se obijese, fuge i pločice počnu pucati…) i obaveznu rekonstrukciju nakon 3-4 godine! I opet nervoza, jurnjava i trošak. Mi kažemo – NEPOTREBNO.

 

 

Varijanta koju smo za Vas razradili uključuje:

1. vrlo kvalitetne materijale (materijali i elemnti I. klase; pločice I., armatura elementi Nord ili Scmidler, kupaonski namještaj Nord…)

2. moderni dizajn i

3. vrlo umjerene cijene.

 

 

 

 

Isporuka u 24 sata bez obzira da li u određenom trenutku neki od traženih artikala nije na zalihi!

 

Da vidimo…

Recimo da ste obavili sve što je potrebno na ime pripreme za izvođenje radova na opremanju kupaonice (razvedene sve instalacije, završno obrađeni zidovi, postavljena vrata i prozor i izvedena podloga – estrih, izvedeno grijanje, ugrađen vodokotlić u zid što je razumno i kvalitetno rješenje). Isto tako, pretpostavimo da je kupaonica dimenzije 3×4 metara, dok je visina 2,30 metara. Odlučili ste se za:

 

OPIS
CIJENA U KN
keramičke pločice podne*
1.105,80
keramičke pločice zidne*
2.764,50
lijepilo za keram. pločice
240,00
masa za fugiranje
240,00
ukrasna lajsna
13,00
bide
400,00
umivaonik
339,00
WC školjka
210,00
tuš kabina 77×80
799,00
tuš kada
630,00
slavina za umivaonik
366,00
slavina za bide
320,00
slavina i tuš komplet
620,00
kupaonski komplet*
1.100,00
UKUPNO*
8.047,30

 

* keramičke pločice – potrebe – za pod je potrebno 12 paketa, a za zid 20 paketa. Kod izračuna cijene obračunat dodatni popust od 5% ili više ovisno koji od artikala je na akciji

 

* opcija ukupne cijene uključuje opremanje s umivaonikom, a bez kupaonskog kompleta (umivaonik, ormarić s dodatkom, ogledalo). S kupaonskim kompletom – cijena 8.808,30 kn

 

+ gornja cijena je bez dodatnog popusta na uvjete plaćanja te popusta na veće količine/veći iznos.

 

U Gra-mi plaćanje možete obaviti kreditnom karticom neke od kreditnih ustanova ili banaka (uvjeti su objavljeni u prodajnom prostoru ili ih zatražite) pa će se taj trošak razumnije “rasporediti” na dulje vrijeme, što je dodatni motiv.

 

Naravno, gornji iznos je znatna svota novaca. No, kupaonica se u pravilu uređuje samo jednom, stoga takva investicija da bi bila opravdana dosita mora udovoljiti u uvodu navedenim uvjetima.


ARHIVA