Sustav za polaganje keramike MUREXIN


 

PREDPREMAZ D1

Predpremaz od umjetnih smola, vrlo izdašan, bez otapala, sa malo mirisa. Za upijajuće podloge; cementni estrih, grubi beton, gipsani materijali, anhidritni estrih prije polaganja paropropusnih obloga. Za zidove i podove.

 

VANJSKA NIVELIRAJUĆA MASA FMA30

Cementna, umjetno oplemenjena nivelirajuća masa otporna na smrzavanje, ekstremno visoke čvrstoće za izradu i izravnavanje podloge u unutrašnjem i vanjskom prostoru. Omogućuje izvedbu pada do max. 3%.

 

DUBINSKI PREDPREMAZ LF1

Visokokvalitetno disperzivno sredstvo na bazi smole, bez otapala, sa vrlo dobrom prodornošću. Služi kao vezivni most za izolacije protiv vlage, npr. tekuće folije i kao predpremaz za upijajuće podloge.

 

HYDRO BASIC2K

Hidraulički stvrdnjavajuća, vodonepropusna, trajnoelastična dvokomponentna masa za hidroizolaciju, za brtvljenje bez fuga i spojeva, bez sadržaja otapala. Za unutarnju i vanjsku primjenu, primjenjiva u tuševima, kupaonama, industrijskim mokrim prostorima, terasama i balkonima.

 

FLEKSIBILNO LJEPILO SIVO KGF65

Cementno ljepilo, otporno na vodu i smrzavanje, obogaćeno. Za fleksibilno polaganje keramičkih obloga u tankoslojnom postupku, ploča, kamenih ploča, pločice na pločicu, sa upojnošću manjom od 0,5%; kod terasa, fasada, bazena; za povećana termička i statička opterećenja.

 

MASA ZA FUGIRANJE FM60

Praškasta, fleksibilna masa za fugiranje neškodljiva po živežne namirnice, otporna na vodu i smrzavanje, podatna, visoke čvrstoće s perla efektom, za fugiranje fuga u širini od 2 do 7 mm.

 


 

SANITAR SILIKON SIL60

Jednokomponentna, vodootporna masa, fungicidna i postojana na UV zračenje, koja ima sposobnost istezanja od 20%. Za vanjsku i unutarnju primjenu. Za zatvaranje dilatacijskih fuga, te fuga na spojevima različitih materijala.

 

16.03.2014.

ARHIVA