Tobogani i dječja igrališta JUNGLE GYM

Jungle Gym oprema za dječja igrališta poznata su europska marka dječjih igrališta odnosno, sistema za kompletiranje različitih varijanti igrališta za djecu na vanjskim prostorima. Radi se o vrhunskim nizozemskim proizvodima koji su odgovarajuće CERTIFICIRANI.

Jungle Gym je jedinstvena kolekcija dječjih igrališta odnosno, vrtnih drvenih igračaka koje će zadovoljiti potrebe svakog djeteta.

Penjanje-trčanje-skakanje-smijeh-klizanje-ljuljanje-natjecanje! Svo to veselje dolazi s Jungle Gym igraćih elemenata i sustava. Inovativan dizajn i izrada potiču djecu na kreativnu igru, uče ih održavanju ravnoteže te potiču njihove motoričke i socijalne vještine.

Tvrtka Jungle Gym je poznata kao europskli vodeći proizvođač sigurnih dječjih igrališta na otvorenom. Sva su igrališta provjerena i stalno se provjeravaju a nadzor je povjeren vrhunskoj i poznatoj tvrtki DEKRA. To je rezultiralo da su penjalice Jungle Gym jedne od rijetkih u Europi s GS certifikatom. Ovi vrhunski proizvodi dizajnirani su da bi se osigurala sigurnost djece, a na temelju važećih usklađenih europskih smjernica (opće i za igračke) – EN 71:2011.

Svi proizvodi sadrže posebno razvijene komponente kako bi se povećala njihova sigurnost. Značajke, kao što su kape za pokrivanje glava vijaka, sigurnosna mreža, rukohvati i sidra za sidrenje elemenata, dijelovi su play set specifikacija koji vama daju spokojnost i mir te sigurnost djece za njihove bezbrižne aktivnosti. Elementi su UV otporni, zaobljenih rubova i kutova. U proizvodnji su korišteni materijali koji su mekani za dječje ruke te pružaju maksimalno prianjanje.

Svaki komplet (u posebnoj kutiji) uključuje i dodatne elemente (priključke za nosače, rukohvate, mreže, svrdla i sve drugo što je potrebno za jedno sigurno dječje igralište).

Sustav dolazi u “kitu”, ali je izgradnja vrlo jednostavna.

Setovi su izdržljivi i prilagođeni potrebama djeteta u igri.

Jamstvo na proizvode je 2 godine.

1. JUNGLE GYM TORNJEVI

Jungle Gym je stvorio jedinstvenu kolekciju prilagodljivih dječjih igrališta u obliku TORNJEVA s mogućnošću kombiniranja i nadopunjavanja (ljuljačke, tobogtani, penjalice…).

TORNJEVI dolaze u kompletu koji čini: KUTIJA s elementima (npr. rukohvati, matice, vijci, svrdla i dr.), DRVENI ELEMENTI ispiljeni na odgovarajuće dužine (grede, daske, letve…) te TOBOGAN standardne dužine i odgovarajuće (izabrane) boje.

JUNGLE PALACE

 

JUNGLE FORT

 

JUNGLE CABIN

 

JUNGLE BARN

 

JUNGLE CHALET

 

JUNGLE SHELTER

Osim prezentiranih tornjeva, Jungle Gym u ponudi ima još 13 (J. Farm, J. Villa, J. Cubby, J. Mansion, J. Lodge, J. Cottage, J. House, J. Hut, J. Home, J. Casa, J. Club, J. Castle i J. Tower). Izbor kao i tehničke karakteristike te informacije o mogućnostima kombiniranja pogledajte u katalogu.

2. JUNGLE GYM MODULI

Jungle Gym Moduli su gotovi elementi koje možemo dodavati igralištima. Dakle, neovisno o tome koji od tornjeva ste odabrali, nekim od modula možete dopuniti i kompletirati dječje igralište: ljuljačka, penjalica, most, kućica za igranje, mini market, balkon, mini picnic, brod te vlak. Npr. (ostale pogledajte u katalogu):

2-SWING MODULE X’TRA

 

PLAYHOUSE MODULE

3. JUNGLE GYM DODACI

Jungle Gym dodaci su zabavni i stimulativni.

Dodacima možete personalizirati igralište – dodajte telefon u kućicu, konopac za penjanje, majmunske ili mornarske ljestve s vanjske strane igrališta.

Svi su dodaci napravljeni prema najvišim zahtjevima i standardima: UV otporni, vodootporni, a mogu se nabaviti u različitim bojama (također pregledajte u katalogu):

RING TRAPEZE

 

SWING SEAT (SJEDIŠTE ZA LJULJAČKU)

 

BABY SWING (LJULJAČKA ZA BEBE)

 

ROPE LADDER (MORNARSKE LJESTVE)

4. DRVENE KUĆICE ZA IGRANJE

Jungle Gym Playhouse izvrsna su rješenja i dopuna za vaša dječja igrališta Jungle Gym. Izvedba je vrhunska što jamči sigurnost i dugotrajnost (pogledajte u katalogu).

CRAZY PLAYHOUSE

CRAZY PLAYHOUSE CXL

 

JUNGLE PLAYHOUSE

 

JUNGLE PLAYHOUSE XL

5. TOBOGANI

Igralište ne može bez tobogana. Jungle Gym igrališta su dizajnirana upravo na takav način da tobogan bude njihovo centralno mjesto i najznačajniji dio.

U ponudi su četiri boje: crvena, žuta, zelena i plava te dvije veličine 240 i 300 cm.

6. LJULJAČKE

Ljuljačke su odlična dječja zabava i gotovo prvi izbor.

Jungle Gym ljuljačke (uz standardne modele) mogu se i prilagođavati trapezom, ljestvama, užetom i dr.

JUNGLE PEAK

 

JUNGLE SWING

 

7. PODLOGA OD GUME

Gumene podloge, osobito na dječjim igralištima, važan su čimbenik sigurnosti djece, a služe kao zaštita od pada i od ozljeda. Izrađene su sukladno Europskim normama EN 1176 i EN 1177. Dobro absorbiraju udarce odnosno padove (npr. do 2400 mm – debljina gume od 6 cm).

Guma je debljine 2-6 cm. Njihova je dimenzija 50×50 cm (4 kom na 1 m²). Dolaze u crnoj, crvenoj i zelenoj boji.

Ovaj se materijal izvrsno može i kombinirati s drugim materijalima npr. umjetnom travom, kamenom, betonskim pločama, drvom i sl.

Postavljaju se ljepljenjem ili slobodno, ovisno o modelu.

PONUDU POGLEDAJTE NA NAŠEM WEB SHOPU.

 

  • Ovo što slijedi, molimo pažljivo pročitati i primiti k znanju prije narudžbe:

 

OPĆA SIGURNOST PROIZVODA I SIGURNOSNE NAPOMENE

1. Proizvod koji kupac kupuje je SIGURAN PROIZVOD koji u normalnim ili razumno predvidljivim uvjetima ne predstavlja nikakav rizik ili samo najmanji rizik spojiv sa uporabom proizvoda te koji se smatra prihvatljivim. Proizvod je sukladan s općim sigurnosnim zahtjevima.
2. Sve proizvode prate upute za montažu i uporabu te druge potrebne obavijesti. Kupac izjavljuje da je pri kupnji upoznat s njima odnosno, da ih je primio.
3. Prodavatelj se obvezuje kupce, ukoliko je to razumno moguće, naknadno obavijestiti ukoliko sazna za opasnosti koje ti proizvodi mogu predstavljati te u skladu s time poduzeti potrebne mjere.
4. Iznimno, prodavatelj se obvezuje od potrošača povući proizvod ili njegov dio i to samo u krajnjem slučaju.

5. Dječja igra mora biti pod nadzorom!

6. Dječja igra na Jungle Gym igralištima ograničena je dobnom granicom i težinom (vidjeti upute uz proizvod)!

 

KARAKTERISTIKE MATERIJALA

1. Proizvodi od drva ili pojedini dijelovi nekih proizvoda su proizvedeni od prirodnog drva.
2. Drvo je prirodni materijal koje karakteriziraju određena svojstva i podložno različitim utjecajima koji su izvan odgovornosti proizvođača i prodavatelja.
3. Drvo kao prirodan materijal sadrži po prirodi stvari određene nepravilnosti (raspored i oblik godova, varijacije u boji, raspukline, djelomična izvitoperenost i sl.) što je posljedica njegove prirode i svojstava ( različita gustoća, vlažnost i apsorpcija vlage i sl.). Tijekom vremena na drvu se mogu pojaviti opisane nepravilnosti što je prirodna pojava zbog svojstava drva i prirodnih utjecaja (vremenske prilike, izmjene godišnjih doba, klima). Ti nedostaci ne utječu na sigurnost i kvalitetu proizvoda.
4. Kupac je dužan proizvod/drvo montirati i održavati sukladno uputama i njegovoj prirodi.

  • TAGS