Dječja igrališta TRIGANO JARDIN

TRIGANO JARDIN dječja igrališta namijenjena su u prvom redu za male kućne vrtove (okućnice).

Ne zauzimaju puno prostora i jednostavna su za montažu.

To su igrališta, u pravilu, za otvorene prostore i isključivo za privatne površine. Dakle, NE za javne površine kao što su one uz škole, vrtiće, ugostiteljske objekte i kampove ili dječja igrališta na javnim površinama u gradovima i naseljima (parkovi, igrališta i sl.).

Karakterizira ih nekoliko ključnih značajki:

– suvremeni i inovativni dizajn
– kvalitetna izvedba
– sigurnost
– europska proizvodnja.

Proizvodi TRIGANO JARDIN su isključivo francuskog porijekla, dakle iz EU (France Origin, registrirani i certificirani proizvodni pogon – BVCert.6020272).

Ovi proizvodi, a to je posebno naznačeno u tehničkim opisima proizvoda te pratećoj dokumentaciji, imaju certifikate sukladno EN-71 (TUV SiüD GS certifikat) te FSC certifikat. Ovo je iznimno važno te to ove proizvode jasno odvaja od mase drugih čije je porijeklo uglavnom izvan Europe, a  preplavili su tržište. Cjenovno beznačajna razlika, ali za tu malu razliku dobivate sigurne proizvode.

Sigurnost dječlih igrališta odnosno dječje igre same, nije nešto što se podrazumijeva samo po sebi pa i kad ste kupili certificirano igralište. Iznimno je važno napomenuti da dječja igra, bez obzira na kvalitetu dječjeg igrališta, MORA BITI POD NADZOROM!

Od osobite je važnosti pročitati, ali i sačuvati upute koje dolaze uz proizvod. Upute sadrže kratke i jasne obavijesti o montaži i smještaju igrališta te upute koje se odnose na sigurnost korištenja i održavanja svakog pojedinog proizvoda. Ograničenja je malo, ali ih treba ih poštivati. Radi se o našoj djeci!

Dječja igrališta treba redovito održavati u skladu s njihovom prirodom (drveni dijelovi) i svrhom. Pohabane ili oštećene dijelove treba zamijeniti.

Po potrebi ih treba tijekom zime zaštititi od nepovoljnih klimatskih utjecaja ili čak i demontirati dijelove koji se mogu ukloniti.

Dječja igrališta treba i redovito pregledavati, svakako prije početka sezone korištenja i periodički tijekom sezone korištenja svaki mjesec.

U pogledu drvenih dijelova vrijede pravila koja smo naveli za Jungle Gym igrališta pa to možete pročitati na našim stranicama.

U ponudi su slijedeća Trigano Jardin igrališta:
njihaljke
tobogani
kompletna igrališta
– posebne konstrukcije za igru “EVO” (dolje na slici).

trampolini
– baby setovi (baby njihaljke)
dodaci.

Naravno, sve proizvode prati jamstvo, koje iznosi 10 godina na metalne dijelove (na prohrđivanje), 10 godina na drvene dijelove (na zaštitu od gljivica i štetnih insekata) te 2 godine na ostale dijelove.

U prodaji TRIGANO AJRNIN igrališta za naše kupce postoji i jedna posebna pogodnost. Naime, kupci mogu neposredno proizvođaču postavljati pitanja ili upućivati primjedbe i to na http://sav.triganojardin.com . Potrebno je upisati u tražilicu ovo adresu, odabrati englesku verziju i u trećem koraku formirati svoj “račun” (account)!

Detaljne informacije su na našem web-shopu.

OPĆA SIGURNOST PROIZVODA I SIGURNOSNE NAPOMENE

 1. Proizvod koji kupac kupuje je SIGURAN PROIZVOD koji u normalnim ili razumno predvidljivim uvjetima ne predstavlja nikakav rizik ili samo najmanji rizik spojiv sa uporabom proizvoda te koji se smatra prihvatljivim. Proizvod je sukladan s općim sigurnosnim zahtjevima.
  2. Sve proizvode prate upute za montažu i uporabu te druge potrebne obavijesti. Kupac izjavljuje da je pri kupnji upoznat s njima odnosno, da ih je primio.
  3. Prodavatelj se obvezuje kupce, ukoliko je to razumno moguće, naknadno obavijestiti ukoliko sazna za opasnosti koje ti proizvodi mogu predstavljati te u skladu s time poduzeti potrebne mjere.
  4. Iznimno, prodavatelj se obvezuje od potrošača povući proizvod ili njegov dio i to samo u krajnjem slučaju.
 2. Dječja igra mora biti pod nadzorom!
 3. Dječja igra na Jungle Gym igralištima ograničena je dobnom granicom i težinom (vidjeti upute uz proizvod)!

KARAKTERISTIKE MATERIJALA

 1. Proizvodi od drva ili pojedini dijelovi nekih proizvoda su proizvedeni od prirodnog drva.
  2. Drvo je prirodni materijal koje karakteriziraju određena svojstva i podložno različitim utjecajima koji su izvan odgovornosti proizvođača i prodavatelja.
  3. Drvo kao prirodan materijal sadrži po prirodi stvari određene nepravilnosti (raspored i oblik godova, varijacije u boji, raspukline, djelomična izvitoperenost i sl.) što je posljedica njegove prirode i svojstava ( različita gustoća, vlažnost i apsorpcija vlage i sl.). Tijekom vremena na drvu se mogu pojaviti opisane nepravilnosti što je prirodna pojava zbog svojstava drva i prirodnih utjecaja (vremenske prilike, izmjene godišnjih doba, klima). Ti nedostaci ne utječu na sigurnost i kvalitetu proizvoda.
  4. Kupac je dužan proizvod/drvo montirati i održavati sukladno uputama i njegovoj prirodi.
 • TAGS