Vrt

05. studenoga 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
Bolesti u voćnjaku u pravilu se suzbijaju tijekom cijele vegetacije. No, kod nekih bolesti neophodno je zaštitu provesti i u jesen.
29. listopada 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
GABION uradi sam/samopostavljiv – metalna konstrukcija (nasipna košara) koja se isporučuje u dijelovima koji se lako spajaju – 6 stranica + spiralna žica + distanceri (prilaže se uputstvo). Stranice – čelična žica (mreža) 4,5 mm, slitina cinka i aluminija. Spiralna žica – čelična žica 3 mm, slitina cinka i aluminija. Distanceri – čelična žica debljine
15. listopada 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
Folije ne služe samo za zaštitu od niskih temperatura na jesen, tijekom zime ili u proljeće već i kao zaštita od elementarnih nepogoda (jaka kiša, tuča, suša) koje su sve učestalije kako su klimatske promjene izraženije. Tako njihova funkcija u bilo kom obliku proizvodnje tijekom godine postaje značajnija. Korištenjem folija povećava se prinos, usjev ranije
15. listopada 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
Kamen ukrasni lomljeni MAT BIJELI (dolomit) granulacije 4-8 mm, pakiranje 25 kg. Dekorativni kamen za dekoraciju vanjskih prostora i interijera. Idealan za kombiniranje s ostalim ukrasnim materijalima – staklo, malč i kamen. Prirodni proizvod, moguće odstupanje u boji i teksturi od fotografije. Nije građevni materijal. 15.10.2017.
01. listopada 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
VREĆA PROTIV MRAZA 1,25X1,80 NORTENE INTERMAS, UV otporna ø1,25, idealna zaštita biljaka od hladnoće, vjetra i tuče. Propušta zrak, vodu i svjetlo. Za višekratnu uporabu. Dobra toplinska izolacija – stvara mikroklimu i zadržava temperaturu. Polipropilen netkani 30 g/m². Pogledajte na web shopu.
10. rujna 2017. / OBJAVLJENO U Vrt
Dolaskom hladnijih dana miševi, štakori i dr. štetnici zavlače se u zatvorene prostore gdje čine ogromne štete.
NA VRH