SVE ZA VRT

IZDVOJENI PROIZVODI

NOVOSTI, ZANIMLJIVOSTI, SAVJETI

mošt
Vrenje mošta i poteškoće

Tijekom vrenja važno je osigurati uvjete za “rad” kvasca.

??????????
Sniženje pH vrijednosti u tlu

Uobičajena mjera za sniženje pH vrijednosti u tlu (sniženje kiselosti) je kalcifikacija ili dodavanje vapna.

podrum2
Proizvodnja vina i selekcionirani vinski kvasaci i enzimi

Vinski kvasac nije nikakva umjetna tvar! On je uzročnik alkoholnog vrenja te je u procesu dobivanja kvalitetnog vina ključni čimbenik.

štakori
Suzbijanje miševa i štakora u domaćinstvima

Dolaskom hladnijih dana miševi, štakori i dr. štetnici zavlače se u zatvorene prostore gdje čine ogromne štete.

krumpir
Čuvanje krumpira preko zime

Za uspješno čuvanje krumpira treba osigurati određene uvjete koji podrazumijevaju izolirana i dobro provjetravana skladišta.