Uređenje okućnice

Lijepo uređena okućnica slika je “domaćina”, pitanje je prestiža, ali i medij za ugodan boravak i odmor.

 

Kuća, cvjetnjaci, ostali nasadi, puteljci i staze te terase moraju činiti skladnu cjelinu, a  da bi se to postiglo treba koristiti slične materijale i to one koji su najsličniji onima iz prirode.

 

Odlučite li se kod toga na materijale iz SEMMELROCK-a nećete pogriješiti jer na izbor imate materijale za različita rješenja. opločnike, ploče, elemente za cvjetnjake, zidove, stepeništa itd. Evo nekoliko prijedloga koji su cjenovno prihvartljivi, ali i atraktivni (UJEDNO NA AKCIJI do 30.06.2013.)

 

RETANGO

 


 

Prokušana varijanta! Jednostavan i jasan, daje stil. Materijal za terase, vrtne staze, garažne prilaze, parkirališta, za prostore ispred zgrada, ispod arkada, za unutrašnja dvorišta te pločnike i nogostupe. Izdržljiv i otporan na habanje, otporan na smarzavanje i sol, sa površinom kojoj je dodijal.

Boje: cappuccino, crveno-smeđe prošarana i siva.

 

VENETIA

 


 

Jednostavno i prirodno, luksuzno i posebno! za terase, prilaze, dvorišta, parkirališta i vtne staze. Lagane svjetlucave površine, lak za održavanje i otporan na pojačano habanje.

Boje: lava crvena i lava siva.

 

PASTELLA

 


 

Ploče za harmonična, kreativna i lijepa rješenja. Ekskluzivno! Za uređenje staza, terasa, garažnih prilaza, parkirališta, za prostore ispred objekata, ispod arkada, za unutarnja dvorišta i pločnike te nogostupe. Prana površina s komadićima obojenog prirodnog kamena, jednostavan za održavanje, otporan na smrzavanje i sol, otporan na habanje i lako se postavlja.

Boje: svjetlosiva, žuto-smeđa, zelena, teracotta i antracit.

 

PENTER LANDHAUS (TERACA)

 


 

Prava klinker opeka za opločenje, za eksterijere i interijere. za terase, opločenje vrtova, pješačke i biciklističke staze, seoske i gradske trgove, stepenice i šetnice. Izvrsne kvalitete, prirodne boje i idealan za kombinacije s betonskim opločnicima.

Boje: crvena.

 

CASTELLO ANTICO (OTUČEN I NEOTUČEN)

 


 

Prirodna opuštenost, mediteranski duh i visoki komfor. Za uređenje staza, terasa, garažnih prilaza, parkirališta, za prostore ispred objekata, ispod arkada, za unutarnja dvorišta i pločnike te nogostupe. Otučene površine s nejednako obijenim rubovima i dodatkom kvarcnog pijeska, čvrst i otporan na sve atmosferilije i sol, velika mogućnost kombiniranja.

Boje: sivo-crno prošarana, smeđe prošarana, lava siva prošarana, narančasto-smeđe prošarana, pješčano-žuta proišarana.

 

VRTNA PLOČA

 


 

Jednostavna rješenja za stazu, prilaz ili terasu u sivoj i crvenoj boji. Kvarcna površina, otporan na sol i smrzavanje i jednostavan za postavljanje.

 

BRADSTONE MILDALLE

 


 

Ploče ošarane živim bojama i prirodne površine. Potencijal za kreativne ideje. Za terase, zimske vrtove, stepeništa, ograde, zidove, cvjetnjake, oblaganje roštilja i ulaze u kuću. Neotporan na sol, ali postojan i otporan na atmosferilije. Nije za vozne površine.

Boja: sivo-prošarana.

 

Potražite u Gra-mi navedene proizvode kao i druge proizvode na akciji (prema katalogu) ili zatražite katalog za cjelokupnu ponudu.

 

20.04.2013.

 

 

 

 


 


 


ARHIVA