Učinkovito se riješite štetnih kukaca

Insekticidi za svakodnevnu uporabu u domaćinstvu. Efikasna zaštita. Potražite u GRA-MI.

 

 

OSE i STRŠLJENI

Ose – uporne, opasne, brojne, štetne… Stršljeni – nervozni i vrlo opasni! Effect aerosol za ose i stršljene je insekticid u obliku aerosola u pak. od 750 ml s trenutnim učinkom i produljenim djelovanjem. Aerosol vam omogućuje učinkovito prskanje s daljine (4-6 metara),a  repelent osigurava učinak s produljenim djelovanjem pa ovi napasnici jedno vrijeme sigurno neće prići. Effect mamac za ose + aktraktant je prirodna zaštita od osa jer ne sadrži insekticide. Radi se o prirodnom mamcu za ose na bazi praška topivom u vodi koji djeluje mjesec dana (do dva);

 

MUHE

Dosadne, neugodne, štetne… Efect veliki muholovac , Efect muhilovac set (A4) i Effect muholovac u roli su provjerena i učinkovita mehanička sredstva za zaštitu od muha, različitih dimenzija i za različite prostore (od velikih uzgojnih farmi do stanova). Sredstva za kućnu uporabu nisu škodljiva (Effect muholovac set);

Effect univerzalni insekticid aerosol od 400 ml je efikasno sredstvo u zaštiti i uništavanju muha, komaraca, mrava… s repelentnim djelovanjem što znači da se “gamad” ne vraća uprostoriju ukoliko otvorimo prozor ili vrata.

Effect univ. insekticid trigger spray od 500 ml univerzalni je insekticid  protiv letećih i gmižućih kukaca. Učinkovit u unutarnjim i vanjskim prostorima, dugotrajnog učinka.

 

MRAVI

Faraonski mravi zadržavaju se na toplijim mjrestima u stanu (kuhinja, kupaonica…). Zbog svoje veličine mogu proći kroz najmanje otvore. Do sada niti jedna borba s njima nije uspjela. Protiv njih predlažemo efikasno sredstvo Effect Faracid. Radi se o insekticidu u pak od 500 ml, pogodnom za vanjsku i unutarnju uporabu, ne ostavlja tragove, ne hlapi i s produljenim djelovanjem.

 

KUHINJSKI i TEKSTILNI MOLJCI

Effect mamac za kuhinjske moljceEffect mamac za tekstilne moljce – dva učinkovita mehanička zaštitna sredstva za dugotrajnu zaštitu.

 

NEOPERMIN je insekticid u praškastom obliku, namijenjen za uništavanje mrava, stjenica, žohara, buha, zidnih stjenica i drugih puzećih kukaca u stambenim prostorijama i spremištima. Sredstvo je pogodno za trenutnu uporabu, jakog mirisa i nije zapaljivo. Hvata se i za okomite površine pa jevrlo efikasno.Kukac će biti “eliminiran” ako prijeđe preko sredstva i ne mora ga pojesti!

 

*** uporaba samo prema uputstvu proizvođača/distributera

ARHIVA