Tobogani i dječja igrališta

TOBOGANI I DJEČJA IGRALIŠTA JUNGLE GYM

Jungle_Gym_logo_blacksub_RGB

Tobogani, kompletna dječja igrališta te dodaci JUNGLE GYM u standardnoj su ponudi Gra-me.

Tvrtka Jungle Gym je poznata kao vodeći eurospki  proizvođač sigurnih dječjih igrališta na otvorenom (dječja igrališta za privatne ili tzv. nejavne površine). Sva su igrališta provjerena i stalno se provjeravaju, a nadzor je povjeren vrhunskoj i poznatoj tvrtki DEKRA. To je rezultiralo da su penjalice Jungle Gym jedne od rijetkih u Europi s GS certifikatom (EN 71).

Jungle Gym je jedinstvena kolekcija dječjih igrališta odnosno, vrtnih drvenih igračaka koje će zadovoljiti potrebe svakog djeteta. Napominjemo da se radi o dječjim igralištima isključivo za otvorene prostore.

jungle gym igralište

Svi proizvodi sadrže posebno razvijene komponente kako bi se povećala njihova sigurnost. Značajke, kao što su kape za pokrivanje glava vijaka, sigurnosna mreža, rukohvati i sidra za sidrenje elemenata – dijelovi su play set specifikacija koji vama daju spokojnost i mir te sigurnost djece za njihove bezbrižne aktivnosti. Elementi su UV otporni, zaobljenih rubova i kutova. U proizvodnji su korišteni materijali koji su mekani za dječje ruke te pružaju maksimalno prijanjanje.

Jungel Gym igrališta spadaju u nešto viši cjenovni razred upravo zbog udovoljavanja posebnim sigurnosnim zahtjevima i vrhunskoj izradi. No, omjer kvalitete i cijene potpuno je izbalansiran.

TOBOGANI I DJEČJA IGRALIŠTA TRIGANO JARDIN

Trigano-logo-seul

Tobogani, kompletna dječja igrališta za otvorene prostore kao i igrališta za zatvorene prostore francuskog proizvođača TRIGANO JARDIN novina su u ponudi Gra-me.

Vrlo je široka ponuda različitih dječjih igrališta (za vanjske i unutarnje prostore!), brojnih dodataka, kućica za igru, njihaljki, pješčanika, trampolina i dr. što čini našu ponudu obuhvatnijom.

FU100-600x449-72dpi-d

Trigano Jardin ugledna je Francuska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju različitih sustava (konstrukcija)  za igru koje odlikuje u prvom redu porijeklo i odabir kvalitetnih materijala te suvremeni dizajn.

EVO-FLEX-904006-640x380-72dpi-Jardin-Enfants-RevA

Proizvodi TRIGANO JARDIN su isključivo porijekla iz Francuske, dakle EU (France Origin, registrirani pogon BVCert.6020272). Proizvodi, a to je posebno naznačeno u tehničkim opisima proizvoda te pratećoj dokumentaciji, imaju certifikat sukladno EN-71 (TUV SüD GS certifikat) te FSC certifikat.

Cjenovno, u odnosu na Jungle Gym, nešto povoljnija igrališta, ali sigurna i vrlo kvalitetna izvedba, u kombinaciji drva i metala ili samo drva odnosno metala.

Cjelokupnu ponudu JUNGLE GYM i TRIGANO JARDIN pogledajte na našem web shopu ili putem domena: www.djecjaigralista. com i www.tobogan.hr.

Sva igrališta dolaze u “kitu” dakle nemontirana. Ovisno o modelu, za montažu će biti potrebno izdvojiti nekoliko sati. Upute koje prate svako od igrališta su detaljne i jasne te slikovno popraćene. Osobito je važno dosljedno se pridržavati uputa za montažu  te ih sačuvati za kasnije.

Veći dio navedenih proizvoda su od drva, djelomično ili u cijelosti. Drvo kao prirodan materijal ima specifične karakteristike (promjena boje, pojava gljivica, raspukline, godovi, izvitoperenost…). Te pojave ni po čemu ne utječu na sigurnost i kvalitetu proizvoda. Više o tome pogledajte u blogu.

Dječja se igrališta smiju koristiti sukladno napomenama iz uputa, a  dječja igra mora biti pod nadzorom, bez obzira što su dječja igrališta sigurna! Dječja igrališta treba i redovito pregledavati, otklanjati eventualne nedostatke te  održavati.

07.05.2017.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ARHIVA