Organsko gnojivo na bazi bakra 9% SCUDO

SCUDO je tekuće gnojivo na osnovi bakra pomno osmišljeno da: SPRIJEČI POMANJKANJE BAKRA I LIJEČI NEGOV NEDOSTATAK, TE POVEĆA OTPORNOST BILJAKA NA GLJIVIČNE I BAKTERIJSKE BOLESTI.

BEZ KARENCE!!!

U SCUDU se bakar nalazi u kelatnom obliku s glukonskom kiselinom i aminokiselinama biljnoga podrijetla. U takvu obliku lako se apsorbira i premješta u unutrašnjosti cijele biljke te brzo djeluje. Zbog specijalne formule, sadržaj bakra u proizvodu ima iznimno nisklu razinu fitotoksičnosti.

SCUDO, zahvaljujući prisutnosti glukonske kiseline, huminskih kiselina, biljnih aminokiselina, pomaže biljkama da lakše prebrodite stresne situacije nastale zbog disbalansa hranjiva i nepovoljnih uvjeta okoliša (ANTISTRESNO DJELOVANJE).

Pakovanje: dostupno u plastičnim bocama i spremnicima od 1,5 i 20 l te – NOVO, malo pakiranje od 150 ml.

SASTAV
Bakar (Cu) topljiv u vodi 9% (11,7% m/v/20°C)
Dušik (N) organski 3% (3,9% m/v/20°C)
Ugljik (C) organski 16% (20,9% m/v/20°C)
Organska tvar 27,5% (36% m/v/20°C)
Biljne aminokiseline 45g/l
OSTALI PARAMETRI
Specifična težina 45g/l
PREPORUČENE KOLIČINE
BILJNA VRSTA DOZA
Vinova loza i masline 1 – 3 l u 1000 l vode
Voćke 0,75 – 1,5 l u 1000 l vode
Povrtne kulture 0,5 – 1,5 l u 1000 l vode

PRIMJENA

Ponoviti prskanja nakon 10-12 dana ovisno krivulji rasta i razvojne faze biljke.

SCUDO je tekuće gnojivo za primjenu preko lista. Odluka o dozi i načinu primjene donosi se na osnovi ishranjenosti kulture.

Idealan proizvod za kasne tretmane vaših nasada (voće, povrće, vinogradi) kada više nema mogućnosti tretmana kojim od fungicida zbog dughog roka karence (i do 35 dana!).

MOGUĆNOSTI MIJEŠANJA

SCUDO se može miješati s velikim brojem gnojiva i sredstava za zaštitu bilja koja dolaze na tržište, ali se ne može miješati sa sredstvima koja se ne miješaju s fungicidima na osnovi bakra. U svakom slučaju, preporučuje se prije primjene provjeriti mogućnost miješanja na malom broju biljaka.

09.07.2017.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ARHIVA