Rastjerivači i repelenti

Sukladno zahtjevima tržišta i najnovijim tehničkim rješenjima, WEITECH (PEST CONTROL EUROPE) predstavlja inovativna i učinkovita rješenja za odstranjivanje štetočina iz vašeg vrta, s okućnice ili zatvorenih prostora. Ova rješenja udovoljavaju strogim zahtjevima:

- za brigom za okoliš

- bez štetnih kemikalija

- bez otrova i

- s dokazanim vrijednostima.

Svi ponuđeni proizvodi (pogledajte ponudu na web shopu) moraju udovoljavati navedenim zahtjevima kao i usvojenim EU normama.

1. ZA VANJSKE PROSTORE

exterieur

Riječ je o tehničkim rješenjima tzv. rastjerivačima kojima se na neškodiljiv i siguran način iz vašeg vrta ili s okućnice eliminiraju neželjeni “posjetitelji” kao npr. zečevi, psi, mačke, kune, lisice, glodavci (miševi, štakore, voluharice) i krtice.

Ovi uređaji koriste ultrazvuk koji je neugodan i nepodnošljiv za navedene životinje i tako ih tjera sa štićenih površina. Ponekad u kombinaciji sa zvučnim signalima te stalnim varijacijama tonova, ovi uređaji će otjerati sve neželjene životinje. Ovako životinje nisu ni ozlijeđene ni ubijene – jednostavno su otjerane na potpuno prihvatljiv (i ekološki) način. Proizvodi ne koriste kemikalije ni otrove.

Garden Protector

wk0051

Garden Protector 2

Garden protector i Garden Protector 2 su rastjerivači koji djeluju na principu ultrazvučnih valova. Dostatni su za pokrivanje površine od 200 m². rade uz pomoć 4 kom”D” baterija s time da Garden Protector 2 opcioanlno dolazi s adapterom pa može funkcionirati na 220 V.

Mole Repeller (rastjerivač krtica)

Solar Mole Repeller (Solarni rastjerivač krtica)

wk-0677

Rastjerivači krtica vibracijama tjeraju krtice sa zaštićenog prosotra. Osim za ratjerivanje klrtica, mogu poslužiti i za rastjerivanje poljskih miševa i voluharica. Ovisno o modelu, dolaze u različitim varijantama (pokrovnost povšine 100-450 m², princip rada 4 “D” baterije, solarno).

WizzzpAway (rastjerivač osa)

wk0432

Garden Protector Solar (solarni rastjerivač životinja)

Animal Repeller (rastjerivač životinja)

WK0100-2

Rstjerivači štite vaše površine od svih neželjenih životinja. Ovisno o modelu, pokrivaju različite površine te rad ena različitim principima (baterijsko punjenje, 220 V).

Solar Mole Repeller mini (mini solarni rastjerivač krtica)

2. ZA ZATVORENE PROSTORE

interieur1

U principu, radi se o grupi proizvoda koji na bazi ultrazvuka rastjeruju štetočine iz zatvorenih prostora. Ovi uređaji emitiraju ultrazvuk visoke frekvencije i visokog intenziteta, nečujan za ljude ali iznimno neugodan za štakore, miševe, žoharekomarce, muhe… Ove proizvode možete koristiti i na otvorenim površinama, ali su učinkovitiji u zatvorenim prostorima. Kod postavljanja treba voditi računa o tome da se ultrazvuk odbija od namještaja i drugi prepreka te da:

- ultrazvuk ne prolazi kroz zidove

- da uređaje ne postavljamo iza zavjesa ili namještaja

- u svakom prosoru, ovisno o veličini koristimo barem jednu jedinicu za zaštitu

- da meki materijali apsorbiraju ultrazvučne valove i

- da je za bolji učinak bolje koristiti dvioje manje jedinice nego jednu veću (snažniju).

WK0523

wk0523

WK0180

WK0240

WK0240

WK0220

WK0300

wk0300

wk0600

3. PROTIV KOMARACA I ŠTETNIH INSEKATA

insecte

U ovu grupu proizvoda spadaju različiti uređaji kojima rastjerujemo ili ubijamo komarce, muhe, ose i druge štetne kukce. Koriste se u zatvorenim i otovoreniom prostorima. U princiopu, djeluju na bazi ultrazvuka ili led svjetlom privlače kukce te ih potom ubijaju.

Ovisno o medelu, imaju baterijsko punjenje, rade na mreži od 220V ili sa solarnom baterijom.

WK0029

??????

WK0028

WK8202

WK0432

WK0071

WK0071_1

WK0112

WK0115

wk0115

WK0206

WK3017

wk3017

4. RASTJERIVAČI PTICA

pigeon

Rastjerivači ptica namijenjeni su rastjerivanju ptica koje vas ometaju u svakodnevnom normalnom životu kao npr. golubova, vrana, galebova i sl. koji uz to pričinjavaju i znatne štete.

WK0020 Bird repell

Rastjeruje u prvom redu golubove sa štićenih prostora kao što su prozori, nadstrešnice, zvonici i sl.

WK0033 Bird gard Pro

wk0033

U prvom redu – profesionalni uređaj za veće otvorene površine. Rasjeruje zvukom, ovisno o modelu, različite ptice (golobove, galebove, vrane).

WK0062 Bird Lazzzer

Laserski rastjerivač za velike zatvorene prostore kao što su skladišta, hale, javna skladišta i sl.

02.04.2017.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ARHIVA