Tobogani i dječja igrališta JUNGLE GYM

Jungle Gym oprema za dječja igrališta poznata su europska marka dječjih igrališta odnosno, sistema za kompletiranje različitih varijanti igrališta za djecu na vanjskim prostorima. Radi se o vrhunskim nizozemskim proizvodima koji su odgovarajuće CERTIFICIRANI.

Jungle Gym je jedinstvena kolekcija dječjih igrališta odnosno, vrtnih drvenih igračaka koje će zadovoljiti potrebe svakog djeteta.

Penjanje-trčanje-skakanje-smijeh-klizanje-ljuljanje-matjecanje! Svo to veselje dolazi s Jungle Gym igraćih elemenata i sustava. Inovativan dizajn i izrada potiču djecu na kreativnu igru, uče ih održavanju ravnoteže te potiču njihove motoričke i socijalne vještine.

Tvrtka Jungle Gym je poznata kao eurospkli vodeći proizvođač sigurnih dječjih igrališta na otvorenom. Sva su igrališta provjerena i stalno se provjeravaju a nadzor je povjeren vrhunskoj i poznatoj tvrtki DEKRA. To je rezultiralo da su penjalice Jungle Gym su jedne od rijetkih u Europi s GS certifikatom. Ovi vrhunski proizvodi dizajnirani su da bi se osigurala sigurnost djece, a na temelju važećih usklađenih europskih smjernica (opće i za igračke) – EN 71:2011.

Svi proizvodi sadrže posebno razvijene komponente kako bi se povećala njihova sigurnost. Značajke, kao što su kape za pokrivanje glava vijaka, sigurnosna mreža, rukohvati i sidra za sidrenje elemenata, dijelovi su play set specifikacija koji vama daju spokojnost i mir te sigurnost djece za njihove bezbrižne aktivnosti. Elementi su UV otporni, zaobljenih rubova i kutova. U proizvodnji su korišteni materijali koji su mekani za dječlje ruke te pružaju maksimalno prijanjanje.

Svaki komplet (u posebnoj kutiji) uključuje i dodatne elemente (priključke za nosače, rukohvate, mreže, svrdla i sve drugo što je potrebno za jedno sigurno dječje igralište).

Sustav dolazi u “kitu”, ali je izgradnja vrlo jednostvna.

Setovi su izdržljivi i prilagođeni potrebama djeteta u igri.

Jamstvo na proizvode je 2 godine.

1. JUNGLE GYM TORNJEVI

Jungle Gym je stvorio jedinstvenu kolekciju prilagodljivih dječjih igrališta u obliku TORNJEVA s mogućnošću kombiniranja i nadopunjavanja (ljuljačke, tobogtani, penjalice…).

TORNJEVI dolaze u kompletu koji čini: KUTIJA s elementima (npr. rukohvati, matice, vijci, svrdla i dr.),  DRVENI ELEMENTI ispiljeni na odgovarajuće dužine (grede, daske, letve…) te TOBOGAN standardne dužine i odgovarajuće (izabrane) boje.

*****JUNGLE PALACE*****

*****JUNGLE FORT*****

*****JUNGLE CABIN*****

*****JUNGLE BARN***

*****JUNGLE CHALET*****

*****JUNGLE SHELTER*****

Osim prezentiranih tornjeva, Jungle Gym u ponudi ima još 13 (J. Farm, J. Villa, J. Cubby, J. Mansion, J. Lodge, J. Cottage, J. House, J. Hut, J. Home, J. Casa, J. Club, J. Castle i J. Tower). Izbor kao i tehničke karakteristike te informacije o mogućnostima kombiniranja pogledajte u katalogu.

2. JUNGLE GYM MODULI

Jungle Gym Moduli su gotovi elementi koje možemo dodavati igralištima. Dakle, neovisno o tome koji od tornjeva ste odabrali, nekim od modula možete dopuniti i kompletirati dječje igralište: ljuljačka, penjalica, most, kućica za igranje, mini market, balkon, mini picnic, brod te vlak. Npr. (ostale pogledajte u katalogu):

*****2-SWING MODULE X’TRA*****

*****PLAYHOUSE MODULE*****

*****CLIMB MODULE X’TRA*****

3. JUNGLE GYM DODACI

Jungle Gym dodaci su zabavni i stimulativni.

Dodacima možete personalizirati igralište – dodajte telefon u kućicu, konopac za penjanje, majmunske ili mornarske ljestve s vanjske strane igrališta.

Svi su dodaci napravljeni prema najvišim zahtjevima i standardima: UV otporni, vodootporni, a mogu se nabaviti u različitim bojama (također pregledajte u katalogu):

*****RING TRAPEZE*****

*****SWING SEAT (SJEDIŠTE ZA LJULJAČKU)*****

*****BABY SWING (LJULJAČKA ZA BEBE)*****

*****ROPE LADDER (MORNARSKE LJESTVE)*****

4. DRVENE KUĆICE ZA IGRANJE

Jungle Gym Playhouse izvrsna su rješenja i dopuna za vaša dječja igrališta Jungle Gym. Izvedba je vrhusnka što jamči sigurnost i dugotrajnost (pogledajte u katalogu).

*****CRAZY PLAYHOUSE*****

*****CRAZY PLAYHOUSE CXL*****

*****JUNGLE PLAYHOUSE L*****

*****JUNGLE PLAYHOUSE*****

*****JUNGLE PLAYHOUSE XL*****

5. TOBOGANI

Igralište ne može bez tobogana. Jungle Gym igrališta su dizajnirana upravo na takav način da tobogan bude njihovo centralno mjesto i najznačajniji dio.

U ponudi su četiri boje: crvena, žuta, zelena i plava te dvije veličine 240 i 300 cm.

6. LJULJAČKE

Ljuljačke su odlična dječja zabava i gotovo prvi izbor.

Jungle Gym ljuljačke (uz standardne modele) mogu se i prilagođavati trapezom, ljestvama, užetom i dr.

*****JUNGLE PEAK*****

*****JUNGLE SWING*****


7. PODLOGA OD GUME

Gumene podloge, osobito na dječjim igralištima, važan su čimbenik sigurnosti djece, a služe kao zaštita od pada i od ozljeda. Izrađene su sukladno Europskim normama EN 1176 i EN 1177. Dobro apsorbiraju udarce odnosno padove (npr. do 2400 mm – debljina gume od 6 cm).

Guma je debljine 2-6 cm. Njihova je dimenzija 50×50 cm (4 kom na 1 m²). Dolaze u crnoj, crvenoj i zelenoj boji.

Ovaj se materijal izvrsno može i kombinirati s drugim materijalima npr. umjetnom travom, kamenom, betonskim pločama, drvom i sl.

Postavljaju se ljepljenjem ili slobodno, ovisno o modelu.

PONUDU POGLEDAJTE NA NAŠEM WEB SHOPU ili na: www.djecjaigralista.hr i www.tobogan.hr.

OPĆA SIGURNOST PROIZVODA I SIGURNOSNE NAPOMENE

1. Proizvod koji kupac kupuje je SIGURAN PROIZVOD koji u normalnim ili razumno predvidljivim uvjetima ne predstavlja nikakav rizik ili samo najmanji rizik spojiv sa uporabom proizvoda te koji se smatra prihvatljivim. Proizvod je sukladan s općim sigurnosnim zahtjevima.
2. Sve proizvode prate upute za montažu i uporabu te druge potrebne obavijesti. Kupac izjavljuje da je pri kupnji upoznat s njima odnosno, da ih je primio.
3. Prodavatelj se obvezuje kupce, ukoliko je to razumno moguće, naknadno obavijestiti ukoliko sazna za opasnosti koje ti proizvodi mogu predstavljati te u skladu s time poduzeti potrebne mjere.
4. Iznimno, prodavatelj se obvezuje od potrošača povući proizvod ili njegov dio i to samo u krajnjem slučaju.

5. Dječja igra mora biti pod nadzorom!

6. Dječja igra na Jungle Gym igralištima ograničena je dobnom granicom i težinom (vidjeti upute uz proizvod)!

KARAKTERISTIKE MATERIJALA

1. Proizvodi od drva ili pojedini dijelovi nekih proizvoda su proizvedeni od prirodnog drva.
2. Drvo je prirodni materijal koje karakteriziraju određena svojstva i podložno različitim utjecajima koji su izvan odgovornosti proizvođača i prodavatelja.
3. Drvo kao prirodan materijal sadrži po prirodi stvari određene nepravilnosti (raspored i oblik godova, varijacije u boji, raspukline, djelomična izvitoperenost i sl.) što je posljedica njegove prirode i svojstava ( različita gustoća, vlažnost i apsorpcija vlage i sl.). Tijekom vremena na drvu se mogu pojaviti opisane nepravilnosti što je prirodna pojava zbog svojstava drva i prirodnih utjecaja (vremenske prilike, izmjene godišnjih doba, klima). Ti nedostaci ne utječu na sigurnost i kvalitetu proizvoda.
4. Kupac je dužan proizvod/drvo montirati i održavati sukladno uputama i njegovoj prirodi.

09.07.2014.

 

 


Save

Save

Save

ARHIVA