Dječja igrališta TRIGANO JARDIN

TRIGANO JARDIN nije samo obična novost u ponudi Gra-me. Radi se o dječjim igralištima namijenjenim u prvom redu za male kućne vrtove (okućnice) s obzirom da ne zauzimaju veliki prostor.

To su igrališta, u pravilu, za otvorene prostore i isključivo za privatne površine. Dakle, NE za javne površine kao što su one uz škole, vrtiće, ugostiteljske objekte i kampove ili dječja igrališta na javnim površinama u gradovima i naseljima (parkovi, igrališta i sl.).

Karakterizira ih nekoliko ključnih značajki:

- suvremeni i inovativni dizajn

- kvalitetna izvedba

- sigurnost

- europska proizvodnja.

ARMELLEP-JOU027_fond_jardin

Proizvodi TRIGANO JARDIN su isključivo francuskog porijekla, dakle iz EU (France Origin, registrirani i certificirani proizvodni pogon – BVCert.6020272).

Ovi proizvodi, a to je posebno naznačeno u tehničkim opisima proizvoda te pratećoj dokumentaciji, imaju certifikate sukladno EN-71 (TUV SüD GS certifikat) te FSC certifikat. Ovo je iznimno važno te ove proizvode jasno odvaja od mase drugih čije je porijeklo uglavnom izvan Europe, a  preplavili su tržište. Cjenovno beznačajna razlika, ali za tu malu razliku dobivate sigurne proizvode.

Sigurnost dječljih igrališta odnosno dječje igre same, nije nešto što se podrazumijeva samo po sebi, pa i kad ste kupili certificirano igralište. Iznimno je važno napomenuti da dječlja igra, bez obzira na kvalitetu dječjeg igrališta, MORA BITI POD NADZOROM. U svakom slučaju, dobro je pročitati (i sačuvati) upute koje dolaze uz proizvod. Upute sadrže kratke i jasne obavijesti koje se odnose na sigurnost korištenja i održavanja svakog pojedinog proizvoda. Ograničenja je malo, ali ih treba ih poštivati. Radi se o našoj djeci!

U ponudi su:

- njihaljke

- tobogani

- kompletna igrališta

- posebne konstrukcije za igru (EVO) – funkcionalna dječja igrališta (dolje na slici)

EVO-FLEX-904006-640x380-72dpi-Jardin-Enfants-RevA

- trampolini

- baby setovi (baby njihaljke)

- dodaci.

Naravno, sve proizvode prati jamstvo, koje iznosi 10 godina na metalne dijelove (na prohrđivanje), 10 godina na drvene dijelove (na zaštitu od gljivica i štetnih insekata) te 2 godine na ostale dijelove.

Detaljne informacije su na našem web-shopu.

05.03.2017.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ARHIVA