Prirodna prehrana PRO PAC Ultimates

pro pac

PRIRODNA PREHRANA

PRO PAC Ultimates je potpuno novi pristup prirodnoj prehrani vašeg kućnog ljubimca. Hrana je pripremljena od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka – piletina, janjetina i riba. U pripremi se koriste i prirodne prehrambene masti i vlakna kao i zdravo voće i povrće. Takva je hrana puna zdravih aminokiselina, vitamina i minerala. I važno – bez “punila” pšenice, kukuruza i soje odnosno sličnih zamjena. Nema ni mesnih nusproizvoda, boja, umjetnih okusa i konzervansa. Korištene žitarice su punog zrna, GMO-free i bez glutena.

SIGURNOST

Kvaliteta a time i sigurnost proizvoda je zajamčena. U cilju održavanje visoke kvalitete proizvoda provode se stalna testiranja sirovina te gotovih proizvoda. Proizvodnja se odvija isključivo u vlastitim pogonima, a ne kao uslužna što dodatno podiže sigurnsot.

KVALITETA

PRO PAC Ultimates je super premium hrana za pse, savršenog balansa bjelančevina, masti, ugljikohidrata i esencijalnih tvari kao i antioksidansa što je važno za održavanje kvalitetnog života vašeg ljubimca.

PONUDA

U ponudi su dvije grupe proizvoda:

- Ultimates Dog Food sa prirodnim cijelim zrnima žitarica (Piletina i smeđa riža; Za štence – piletina i smeđa riža; Za štence velikih pasmina – piletina i smeđa riža; Za velike pamsine – odrasli psi – piletina i smeđa riža; Janjetina i smeđa riža; Psi u razvoju – piletina i smeđa riža),

- Ultimates prirodna hrana Grain Free (bez žitarica) – (Bayside Select s bijelom ribom, Heartland Choice s piletinom i Meadow Prime s janjetinom)

31.01.2016.

ARHIVA