O nama

GRAMA je profitni centar unutar TVORNICE STOČNE HRANE d.d. Čakovec, koja je u pokretanje poslovanja novog prodajnog centra, osim znatnih financijskih sredstava uložila i cjelokupno svoje znanje, iskustvo i tradiciju dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.

Strast za lijepo, uređeno, uredno i “zeleno” s nama je od otvaranja te nas i danas vodi u svakodnevnom poslovanju.

Osnovna misija GRAME je našim kupcima ponuditi najkvalitetnija rješenja kako bi u potpunosti uživali u plodovima svoga polja i vrta te raskoši svoje okućnice, balkona i terase.

Prodajni centar GRAMA

osnovan 2007. godine

Prodajni centar GRAMA

više od 10.000 m² suvremeno opremljenog prodajnog prostora

U GRAMI Vas na 10.000 m² suvremeno opremljenog prodajnog prostora, očekuje sve što Vam je potrebno za građenje i opremanje Vašeg doma i vrta: građevinski materijal, keramika, stolarija, alati i pribor, boje i lakovi, hrana i oprema za kućne ljubimce, stočna hrana, bilje, sjeme i sadnice, repromaterijal za poljoprivredu te mnoštvo dekorativnih elemenata za Vaš dom i vrt.

Mi u GRAMI, zahvaljujući stečenom iskustvu, spoznali smo da u ostvarenju naših ciljeva nije dovoljno samo ponuditi kvalitetne proizvode, poštivati standarde kvalitete i naš okoliš, već da moramo biti u stanju svakome biti podrška i sa svakim našim kupcem ili posjetiteljem podijeliti naše znanje i iskustvo. Dakle, danas, ali i dalje, naš je temeljni zadatak biti vaš pouzdani savjetnik!

Poštovani kupci,

kako bi vaša kupnja bila ugodna te kako bismo izbjegli eventualne nepotrebne nesporazume i neugodne situacije, svakako pregledajte i sadržaj priloga PRAVNE NAPOMENE koji sadrži uvjete i pravila kupnje.

ŽELIMO VAM SRETNU KUPNJU!

NA VRH