O nama

2007.

Građevinski i vrtni centar – GRAMA otvoren je početkom 2007. godine. No, tradicija kupnje na ovoj lokaciji datira još od “davne” 1981. godine kada je otvorena “stara GRAMA”, u to vrijeme pravi i prvi prodajni centar u regiji.

GRAMA je profitni centar unutar TVORNICE STOČNE HRANE d.d. Čakovec, koja je u pokretanje poslovanja novog prodajnog centra, osim znatnih financijskih sredstava uložila i cjelokupno svoje znanje, iskustvo i tradiciju dugogodišnjeg uspješnog poslovanja.

Strast za lijepo, uređeno, uredno i “zeleno” s nama je od otvaranja te nas i danas vodi u svakodnevnom poslovanju.

Osnovna misija GRAME je našim kupcima ponuditi najkvalitetnija rješenja kako bi u potpunosti uživali u plodovima svoga polja i vrta te raskoši svoje okućnice, balkona i terase.

U GRAMI Vas na 10.000 m² suvremeno opremljenog prodajnog prostora, očekuje sve što Vam je potrebno za građenje i opremanje Vašeg doma i vrta: građevinski materijal, keramika, stolarija, alati i pribor, boje i lakovi, hrana i oprema za kućne ljubimce, stočna hrana, bilje, sjeme i sadnice, repromaterijal za poljoprivredu te mnoštvo dekorativnih elemenata za Vaš dom i vrt.

2011.

GRAMA Vam svakodnevno priprema i brojne akcije. Svakog 15. u mjesecu potražite artikle na akciji, pregledajte naš katalog ili jednostavno zatražite informaciju putem telefona ili od našeg osoblja. Obratite nam se i e-mailom putem e-mail forme na našoj web stranici (pod “Kontakt”).

2012.

Pokrenuli smo “projekt” – “EKO GRAMA”  s ciljem pronaći, nabaviti i ponuditi u prodaji što veći broj proizvoda koji nisu štetni za okoliš odnosno, to su u najmanje mogućoj mjeri te nisu štetni za zdravlje ljudi i životinja te za biljni svijet.

2013.

Sredinom 2013. godine pokrenuli smo svoju web trgovinu.

Čemu dvije web lokacije?  Jednostavno – na ovoj stranici – portalu (www.grama.com.hr) pronaći ćete mnogo sadržaja o temama koje vas zanimaju, uz poveznicu na www.grama-trgovina.com na kojoj ćete naći proizvd koji je vezan na tu “priču”!

2014.

Rukovođeni našom misijom, odnoseći se prema našem poslu kao nečem što je dinamično i u stalnoj promjeni, ali uvijek u “dosluhu” s našim kupcima,  značajno smo proširili našu ponudu u dijelu programa drvenih kontrukcija (obrađeno drvo), boja i lakova, fasada, izolacijskih materijala, keramike, drvenih podova za terase, ukrasnog kamena, dječjih igrališta, organskih i ekoloških preparata za poljoprivredu i vrt, ukrasa za vrt, supstrata za sijanje i presadnju, robe široke potrošnje…

2015.

Osma godina poslovanja našeg Prodajnog centra bila je puna lijepih iznenađenja za naše kupce – novi proizvodi za vrt, vlastiti uvoz certificiranih preparata za uzgoj i njegu bilja s ekološkim certifikatima (biostimulatori, biljni ojačivači, sredstva za zaštitu), mjerni instrumenti za poljoprivredu i vrt,  podne obloge za terase od najkvalitetnijih prirodnih i mješovitih materijala (kompozitni podovi), proširenje asortimana sjemena za vrt, mnogo novih proizvoda po akcijskim cijenama za vaše kućne ljubimce, mnogo novih proizvoda za ukrašavanje od kamena…

2016.

Kako što smo i zacrtali – još novih proizvoda za vaš eko-vrt i organski uzgoj osobito tzv. biljnih ojačivača koji su efikasna zamjena za pesticide, ploče i imitacija kamena za terase, proširena ponuda dječjih igrališta, prirodni kamen, ekološko sjeme, dječje igračke, posuđe, mali električni aparati za kućanstvo itd.

2017.

U ovoj godini planiramo opet ponuditi našim kupcima dosta novih proizvoda: proširujemo ponudu dječjih igrališta i igračaka renomiranog francuskog proizvođača TRIGANO JARDIN, stavljamo na tržište najširu paletu rastjerivača štetočina (uvoz iz EU) WEITECH,  proširujemo ponudu sjemena za vrt, uvodimo novo profesioanlno sjeme žitarica i povrća (NS sjeme) te donekle završavamo “priču” oko adekvatne zamjene za pesticide. I sve to će biti na našem web shopu (od ove godine ponudu Gra-me možete potražiti na čak 4 web lokacije: www.grama-com.hr; www.grama-trgovina.com; www.djecjaigralista.hr i www. tobogan.hr)!

I dalje…

Mi u GRAMI, zahvaljujući stečenom iskustvu, spoznali smo da u ostvarenju naših ciljeva nije dovoljno samo ponuditi kvalitetne proizvode, poštivati standarde kvalitete i naš okoliš, već da moramo biti u stanju svakome biti podrška i sa svakim našim kupcem ili posjetiteljem podijeliti naše znanje i iskustvo. Dakle, danas, ali i dalje, naš  je temeljni zadatak biti vaš pouzdani savjetnik!

Poštovani kupci,

kako bi vaša kupnja bila ugodna te kako bismo izbjegli eventualne nepotrebne nesporazume i neugodne situacije, svakako pregledajte i sadržaj priloga PRAVNE NAPOMENE (na nalovnici desno – dolje) koji sadrži uvjete i pravila kupnje.

ŽELIMO VAM SRETNU KUPNJU!

Save

Save