Mješaona boja HELIOMIX

Od sada u Gra-mi, uz mješaonu boja JUB-a, možete zatražiti da vam se izmiješa boja iz programa HELIOS-a.

 

 

HELIOMIX je suvremeni sustav miješanja koji miješanjem boja i pasta za nijansiranje omogućuje ispunjenje obojene mašte potrošača. Potrebe i želje koje se odnose na raznolike nijanse boja s našim je sustavom moguće ostvariti već na samom prodajnom mjestu. Upotrebom računalne tehnologije i odgovarajuće strojne opreme spektri boja mogu se izrađivati lokalno, čime našim potrošačima na jednom mjestu osiguravamo iznimnu praktičnost i zadovoljenje potreba po bojama.

 

Ukupna paleta obuhvaća preko 3000 nijansi boja, te je dostižna s različitim kvalitetama premaza Heliosovih robnih marki TESSAROL, BORI i SPEKTRA. Sustavom za miješanje HELIOMIX možete bez muke pronaći pravu nijansu boje u željenoj kvaliteti za drvo, metal, zidove, betonske površine i sl. Platforma vam omogućuje korištenje HELIOMIX sustava za više od 20 različitih proizvoda našeg asortimana.

 

Kako bi vam olakšali izbor nijansi boja u Heliosu smo izradili sustav karti boja HARMONIA, koji sadrži različite kombinacije spektra boja za različite unutarnje i vanjske površine. Sustav karti boja HARMONIA sastavljaju HARMONIA Interier, HARMONIA Exterier i HARMONIA Bori. Uz spomenute karte boja vam sustav za miješanje Heliomix omogućuje i pripremu odabranih nijansi boja iz karti boja Terra, Monicolor, NCS i Ral.

 

05.01.2014.

ARHIVA