Jupol – nigdje jeftinije kao u Gra-mi

Jupol Classic – Jupol Ekonomik i Mar Pro tri su najtraženija proizvoda iz JUB-a.

 

JUPOL Classic je zidna boja kojoj vjerujemo već 40 godina. Izrađena je na osnovi vodene disprezije polimernih veziva. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim u poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, hotelima, domovima za starije i drugih javnih objekata.

 

Nova poboljšana formula unutarnje boje JUPOL Classic vam omogućava da »Obojite više«. Poboljšanu unutarnju boju JUPOL Classic možete rijediti s vodom do 15%, postižete ljepši nanos i elastičnost boje, bez vidljivih tragova valjka.

 

Površina prebojana Jupol Classicom ima finiju strukturu i ljepši izgled filma boje. Nova formula omogućava veću izdašnost – 15 l do 100 m²

 

 

JUPOL Ekonomik ekološka je zidna boja za unutarnje površine, otporna na suho trljanje, visoko paropropusna. Potrošnja po m² = 300 g. ili 190 ml.

 

 

Mark Pro je sada već opće prihvaćena poludisperzija koja po cijeni i kvaliteti odgovara potrebama za uređenje zidova.

 

Porodicu “Jupol” čline još tri značajna i iznimno kvalitetna proizvoda:

 

Jupol Citro je odgovarajuća je prije svega za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u prostorima u kojima zbog visoke relativne vlažnosti zraka postoji velika vjerojatnost pojave kondenzacije i s time velika vjerojatnost za intenzivan razvoj različitih vrsta zidnih plijesni. Preporučamo je prije svega za kuhinje, kupaonice i druge prostore u kojima za dekorativnu obradu nije zahtijevana upotreba boja otpornih na mokro čišćenje. Karakteristike: unutarnja boja ugodnog mirisa po limunu s učinkovitom zaštitom od plijesni; visoko paropropusna; iznimno nizak sadržaj lako hlapivih organskih tvari; jednostavna za nanošenje; otporna na suho čišćenje.

 

jupol citro

 

Jupol Block je brzo sušeća specijalna boja za blokadu mrlja. Upotrebljava se za obnavljajuće bojanje svih vrsta unutarnjih zidnih i stropnih površina koje su zasićene s u vodi lako i brzo topivim tvarima. Karakteristike: odlično blokira mrlje od nikotina, katrana i drugih derivata duhanskog dima, manjih i većih požara, od zapljanja, tanina i drugih bojila, vina, voćnih sokova, kave, rajčice i sl., vodenih boja i ulja; visoko pokrivna; dobro paropropusna; otporna je na mokro trljanje; brzo se suši – primjerena za daljnju obradu već nakon 6 sati; jednostavno se nanosi.

 

jupol block

 

Boju Jupol STRONG odlikuje 10-puta veća odpornost na mehanička oštećenja filma boje i 10-puta veća perivost u odnosu na uobičajene unutarnje zidne boje. Zbog iznimne perivosti omogućuje lakše čišćenje premaza boje od “standardnih kućanskih mrlja”: kave, vina, čaja, soka, senfa, ketchupa, tragova masnih ruku i cipela, te šminke…. S obzirom da je premaz boje iznimno izdržljiv i otporan na habanje i mehanička oštećenja, boja je namijenjena dekorativnoj zaštiti jače opterećenih unutarnjih zidnih površina (kuhinje, kupaonice, poslovni prostori). Karakteristike: vrhunski otporna na habanje i mehanička oštećenja premaza boje; iznimno otporna na mokro trljanje; lakše čiščenje »standardnih kućanskih mrlja«, gladak premaz s mat izgledom; dobro pokrivna; visoko paropropusna; jednostavno nanošenje.

 

jupol strong

 

04.06.2017.

Save

Save

ARHIVA