Hrana za pse TECHNI-CAL

Super-premium hrana za kućne ljubimce bazirana na holističkim i prirodno orijentiranim formulama proizvoda iza čega stoji ime Techni-Cal. Techni-Cal nastoji zadovoljiti zahtjevima kupaca stalnim poboljšavanjem i proširivanjem asortimana prema novom prehrambenom razvoju. Naša je misija ponuditi proizvode vrhunske kvalitete i iznimne vrijednosti za kupca. Proizvodi zadovoljavaju i posebne prehrambene potrebe pasa raznih životnih dobi i stilova života. Na taj način dajemo svoj doprinos bogatijem odnosu između ljudi i njihovih ljubimaca, čineći ga obostrano ugodnijim.

 

Holistički pristup prehrani životinja je baziran na vjerovanju da je prehrana puno više od pružanja nutrijenata i energije. Osnovni je princip osigurati da su formule prehrambeno potpune i uravnotežene kako bi doprinjele općoj dobrobiti  životinje. Pri proizvodnji su korišteni samo potpuno prirodni visoko probavljivi sastojci kombinirani s uravnoteženom količinom vitamina, minerala i biljaka za optimalnu podršku fizičkom i mentalnom zdravlju životinje. Kod sastavljanja formula, Techni-Cal Special Care proizvoda, cilj je uvijek pomoći u rješavanju nedostataka pojedinog organskog sustava, a pri tome zadržati optimalni nutritivni profil za druge organske sustave.

 

100% prirodno orijentirani proizvodi – sastojci koje Vaš pas prirodno treba, bazirani na animalnim bjelančevinama, bez umjetnih pojačivaća okusa, bojila i konzervansa. Sve su formule nutritivno potpune i uravnotežene kako bi pridonjele općoj dobrobiti životinje. Prava snaga medicine nalazi se u prirodi. Zato u Techni-Calu koriste najbolje od prirode. Za nekoliko proizvoda sastavljene su formule od različitih biljaka, koje su poznate u znanstvenoj literaturi da potiću metabolizam i pomažu organskim sustavima.

 

 

Gra-ma u ponudi drži proizvode za odrasle odnosno pse zrele dobi kao i za štence. Potražite i brošuru. Naručlite i preko našeg web-shopa.

 

21.07.2013.

ARHIVA