Higijena bazena na otvorenom

DEZINFEKCIJA

IVAPOOL Klor granulat (praškasto sredstvo za dezinfekciju sa 60 % aktivnog klora).

Upotrebljava se za šok kloriranje i redovno kloriranje vode u bazenima, hidromasažnim kadama i fontanama. Sadrži stabilizator klora zbog čega je pogodan za kloriranje vode u otvorenim bazenima za vrijeme vrućih sunčanih dana.

IVAPOOL Klor tablete (sredstvo za dezinfekciju sa 90 % aktivnog klora u obliku tableta od 200 g).

Upotrebljavaju se za redovno kloriranje u bazenima, hidromasažnim kadama i fontanama. Sadrže stabilizator klora zbog čega su pogodne za kloriranje vode u otvorenim bazenima za vrijeme vrućih sunčanih dana. Sporo se otapaju u vodi.

IVAPOOL Multitab tablete (sredstvo za dezinfekciju sa 80 % aktivnog klora, algicidom i flokulantom u obliku tableta od 200 g).

Upotrebljavaju se za redovno kloriranje u bazenima, hidromasažnim kadama i fontanama. Zbog sadržaja algicida, flokulanta i stabilizatora klora pogodne su za kompletan tretman vode i dugotrajno kloriranje zbog spore topivosti..

NATRIJEV HIPOKLORIT (tekuće sredstvo za dezinfekciju sa 15 % aktivnog klora).

Upotrebljava se za šok kloriranje i redovno kloriranje vode u bazenima, hidromasažnim kadama i fontanama. Zbog tekuće formulacije pogodan za automatsko doziranje.

bazen4

KOREKCIJA pH VRIJEDNOSTI

IVAPOOL pH minus (tekuće sredstvo za smanjenje pH vrijednosti vode)

Upotrebljava se za smanjenje pH vrijednosti bazenske vode iz alkalnog (iznad pH8) u optimalno područje (ph 7,2 – 7,6). Pogodan za automatsko doziranje. Osim smanjenja pH vrijednosti utječe na omekšavanje vode, te sprječava izdvajanje vodenog kamenca na površinama bazena i opremi.

IVAPOOL pH minus granulat (praškasto sredstvo za smanjenje pH vrijednosti vode)

Upotrebljava se za smanjenje pH vrijednosti bazenske vode iz alkalnog (iznad pH8) u optimalno područje (ph 7,2 – 7,6). Pogodan za ručno doziranje. Osim smanjenja pH vrijednosti utječe na omekšavanje vode, te sprječava izdvajanje vodenog kamenca na površinama bazena i opremi.

IVAPOOL pH plus (tekuće sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode)

Upotrebljava se za povećanje pH vrijednosti bazenske vode iz kiselog (ispod pH 7,6) u optimalno područje (ph 7,2 – 7,6). Pogodan za automatsko doziranje. Osim povećanja pH vrijednosti sprječava koroziju metala, štiti bakrene dijelove od nagrizanja, te utječe na povećanje alkaliteta vode.

IVAPOOL pH plus granulat (praškasto sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode)

Upotrebljava se za povećanje pH vrijednosti bazenske vode iz kiselog (ispod pH 7,6) u optimalno područje (ph 7,2 – 7,6). Pogodan za ručno doziranje. Osim povećanja pH vrijednosti sprječava koroziju metala, štiti bakrene dijelove od nagrizanja, te utječe na povećanje alkaliteta vode.

UKLANJANJE ALGI

IVAPOOL Algicid (tekuće nepjeneće sredstvo za uništavanje I sprječavanje stvaranja algi)

Zbog svojstva da ne razvija pjenu pogodan za uništavanje algi u bazenima sa dodatnom cirkulacijom vode, hidromasažnim kadama i fontanama.

Uništava sve tipove algi, te djeluje i na pojedine tipove bakterija.

BISTRENJE VODE

IVAPOOL Flokulant (tekuće sredstvo za bistrenje vode u bazenima)

Djelotvoran u širokom pH području i temperaturnom rasponu. Pozitivno djeluje na poboljšanje dezinfekcije vode.Iz vode odstranjuje fosfate, nitrite, amonijak, željezo i mangan.

STABILIZACIJA

IVAPOOL Stabilizator (praškasto sredstvo za stabiliziranje klora u vodi)

Stabilizira slobodni klor od razarajućeg utjecaja UV zraka pri povišenim temperaturama vode iznad 25°C. Smanjuje potrebu za povećanom potrošnjom klora. Naročito bitan u otvorenim bazenima u vrućim sunčanim danima gdje se za dezinfekciju koristi nestabilizirani oblik klora, kao što ne natrijev hipoklorit.

PREZIMLJAVANJE BAZENA

IVAPOOL Wintertreat (tekuće sredstvo za očuvanje vode u bazenu tijekom zime)

Sprječava stvaranje algi u bazenu te izdvajanje vodenog kamenca na stjenkama bazena tijekom zimskog mirovanja bazena. Održava biološku čistoću vode tijekom zimskog perioda.

PRANJE BAZENA

IVAPOOL Cleaner – A (tekuće sredstvo ručno čišćenje bazena, fontana i kamena)

Odstranjuje vodeni kamenac kao i ostale mineralne prljavštine, te manje naslage organskih onečišćenje.

Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVS, željezo, prokrom te na aluminiju, bakru, njihovim legurama i ostalim lakim metalima.

IVAPOOL Cleaner – F (tekuće sredstvo ručno čišćenje bazena, fontana i kamena)

Odstranjuje vodeni kamenac kao i ostale mineralne prljavštine, manje naslage organskih zaprljanja te uklanja hrđu sa tretiranih površina. Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVC, željezo, prokrom i sl.

IVAPOOL Cleaner – FS (tekuće sredstvo ručno čišćenje i dezinfekciju bazena, sanitarnih prostora i sanitarne opreme)

Odstranjuje vodeni kamenac kao i ostale mineralne prljavštine, manje naslage organskih zaprljanja, uklanja hrđu te dezinficira tretirane površine.

Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVC, željezo, prokrom i sl.

IVAPOOL Cleaner – K (tekuće sredstvo ručno čišćenje bazena, fontana i kamena)

Odstranjuje tvrdokorni vodeni kamenac i ostale mineralne prljavštine te manje naslage organskih zaprljanja.

Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVC, željezo. Nije pogodan za čišćenje prokroma.

IVAPOOL Cleaner – L (tekuće sredstvo ručno čišćenje bazena i fontana)

Odstranjuje organske nečistoće, masnoću i ulja sa svih alkalnootpornih površina. Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVC, željezo, prokrom i sl.

IVAPOOL Cleaner – LS (tekuće sredstvo ručno čišćenje i dezinfekciju bazena sanitarnih prostora i sanitarne opreme)

Odstranjuje organske nečistoće, masnoću i ulja te dezinficira tretirane površine. Može se upotrebljavati na svim uobičajenim materijalima bazena kao što su keramika, PE, PVC, željezo, prokrom i sl.

 

Uz navedena sredstva, koja možete nabaviti u Gra-mi, podsjećamo vas da kod nas možete nabaviti bazene i svu potrtebnu opremu za bazene.

 

09.07.2017.

Save

Save

Save

Save

Save

ARHIVA