GENOLL i GENOX detergent i dezinfekcijsklo sredstvo – EKO proizvodi

 

EKO proizvodi:

 

GENOX Profesional je univerzalno dezinfekcijsko i sterilizacijsko sredstvo, koje se koristi u svim ljudskim djelatnostima gdje je potrebno čisto i sigurno okruženje. Ova neotrovna oksidirajuća antimikrobna otopina sposobna je uništiti za manje od minute brojne patogene – bakterije, viruse, gljivice, plijesni i spore. Genox je dezificijens za opću uporabu na svim područjima:

– koncentriran ili razrijeđen vodom do 1:5 (površine, pribor, ventilacijski i klimatizacijski sustavi, sanitarni prostori, oprema, pribor, ruke, prostor),

– razrijeđen vodom 1:20 i 1:30 (vozila, ambalaža, skladišta, oprema, dez-baterije, prehrambena industrija, staklenici),

– dezinfekcija vode (pitka i bazenska voda 1:800 – 1:1000, bunarska voda i kišnica 1:500 – 1:800),

– zamagljivanje prostora 1,5-2 lit. Genox konc./100 m³.

Nanosi se prskanjem, uranjanjem ili brisanjem. Ispiranje nije potrebno. Nije korozivan.

Genox je siguran za osoblje i okolinu jer je 100% biorazgradiv te je u potpunosti ekološki proizvod. Mikroorganizmi ne mogu razvijati rezistenciju. Odobren je za korištenje na hrani i svim površinama koje dolaze u doticaj s hranom.

 

 


 

GENOLL Profesional je snažno ekološko sredstvo za pranje, čišćenje i odmašćivanje površina svih vrsta. Trenutno djeluje otklanjajući i razgrađujući masnoće na mjestima gdje se površine stalno maste i prljaju, a dodatne količine drugih kemijskih sredstava još dodatno opterećuju otpadne vode. Također je vrlo efikasan u različitim granama industrije. Genoll je visokokoncentrirani proizvod sa pH vrijednosti 11-13, te se smije razrjeđivati u omjeru do 1:50, ovisno o mjestu uporabe i stupnju zaprljanja. Lagani je koagulant te nakon nanošenja omogućuje odvajanje masnoća od zaprljane površine. Razrjeđuje se običnom vodom i koristi:

– industrijske hale – ručno 1:5, strojno 1-10,

– glatke površine i staklo do 1:50 (da ne ostavlja sapunasti trag),

– površine svih vrsta 1:10 (asfalt, keramika, beton i sl.) koji se peru strojevima (pločice) ili pod pritiskom. Površina se poprska Genollom, pričeka se 2-5 min. i onda se sve ispere pod pritiskom,

– najbolji rezultati dobiju se korištenjem tople vode (50-60 stupnjeva C).

Dospijevanjem u otpadne vode neutralizira negativne kemijske nusprodukte koji su nastali prijašnjim tretmanom i popravlja izlazne parametre otpadnih voda.

Otopina je neotrovna, antikorozivna i nenagrizajuća, čista za uporabu, transport i skladištenje. Bez neugodnih mirisa. Nisu potrebni posebni uvjeti i zaštitna sredstva. Zadovoljava standarde EU o zaštiti ljudi i okoliša i atestiran je u mnogobrojnim ustanovama u EU. U potpunosti ekološki proizvod.

 


ARHIVA