Eko poklon iz Gra-me

 

Eko poklon iz Gra-me? Uopće, bilo kakav poklon iz građevinskog i vrtnog centra? A zašto ne?

 

Gra-ma je 0ve (2012.) pokrenula projekt Gra-ma ECO (EKO GRAMA) u okviru kojeg promoviramo kupnju ekoloških proizvoda različite namjene. Zbog čega ne iskoristiti priliku i nekog obradovati ekološkim poklonom? Učiniti lijepu gestu, pokloniti doista korisnu stvar i pri tome biti “ekološki svjestan”. Tri muhe jednim udarcem! U Gra-mi imate pravu priliku za takvu kupnju koja ujedno ne mora biti financijski zahtjevna.

 

Evo nekoliko prijedloga:

 

1. Eko bilje

Gra-ma ima u ponudi nekoliko biljnih vrsta koje su “top” biljne vrste za svakog. Radi se o nekoliko biljnih vrsta koje su toliko otporne na vremenske prilike i napad bolresti da ih ne treba tretirati nikakvim zaštitnim sredstvima. Np. aronija, goji, sibirska borovnica itd.(SIBIRSKA BOROVNICA – okus borovnice, ranija od jagode) (NOVE SORTE ZA VAŠ VOĆNJAK).

 

2. Sobno bilje

Postoji i niz biljnih vrsta koje su pogodne za držanje u zatvorenim prostorijama i imaju učinak npr. pročistaća zraka i sl. (Kućne biljke za čisti zrak).

 

3. Lončići (lonci, posude) za cvijeće i dr. bilje

Lončići (lonci, posude) za sadnju biljaka od terakote lijep su ukras i ekološki su produkt (Tegle od terakote). Lijepa biljka posađena u teglu, dakle nešto što raste, uvijek je lijep poklon. Da li je to cvijet, drvo, začinska biljka ili sl. doista nije važno.

 

4. Svijeće

Odličan izbor! Svijeća u boji, s mirisom… u kobinaciji s npr. bambusom ili nekom sitnicom uvijek su dobar odabir (Blagdani uz svijeće i egzotične mirise).

 

5. Prirodni kamen

Može vam se učiniti “bezveznom” sugestijom. Kamnje za poklon?!? No, nekoga će to dosita razveseliti, osobito ako je to osoba koja je sklona lijepom uređenju svoga vrta. U Gra-mi imamo široki izbor raznog dekorativnog kamena (riječni, lomljeni…) kojim se uz malo mašte može puno toga učiniti (Uređenje prirodnim kamenom).

 

24.11.2012.

 

 

ARHIVA