Biološki ojačivač bilja BUD ROT STOP

bud rot stop

 

 

BUD ROT STOP Biološki ojačivač bilja 100% prirodni pripravak koji sadrži korisne bakterije; za folijarnu primjenu. Sadrži korsne prirodne bakterije Class 1 (COSHH) – Bacillus Subtillis 5×10⁸ cfu/g (kolonija po gramu).

 

Efikasno sredstvio protiv Botrytisa, mnogih gljivičnih oboljenjai štitastih uši. Odobren za uporabu na raznim kulturama koje služe prehrani uključujući trešnje, buče, grožđe, lisnato povrće, papriku, krumpir, rajčicu te orahe. Nije štetan za pčele i korisne insekte te vodene životinje!

 

Pakiranje: plastična bočica 250 ml ℮.

 

Uputstvo za uporabu: pomiješati u 1 l vode 15-20 ml sredstva, uliti u odg. posudu ili prskalicu, miješati dok se dobro ne izmješa. Poprskati bilje neposredno pred večer tako da se biljke dobro namoče, moraju ostati vlažne barem 4 sata. Isprati opremu poslije primjene. Koristiti preventivno u uvjetima visoke vlage ili kod gustog sklopa. Nastaviti s prskanjem u intervalima 5-7 dana. Može se koristiti sve do berbe.

 

Skladištenje i mjere sigurnosti: ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Izbjegavati udisanje, kontakt s očima ili otvorenim ranama. Opetovana izloženost visokim koncentracijama može izazvati alergijsku rekciju. Dobro isprati tekućom vodom i sapunom, maknuti se na svježi zrak te eventualno zatražiti savjet liječnika. Nakon korištenja zatvoriti poklopcem.

 

Kemijski sastav: H2O 98,54%; pH 4,3; ostalo uk. u mg/kg Cu 3,5, Zn 21,0, Cd 0,452, Pb ˂1,0, Ni 15,0, Cr 8,15, Hg ˂0,01. Količina teških metala sukladno Pravilniku o zaštiti poljoprivrednog zemljišta od onečišćenja (NN 9/14) znatno ispod maksimalno dopustivih koncentracija (MDK). Analitički broj: 3152910, broj 12-3-1097/15 od 09.03.2015. Sveučilište u Zagrebu, Agronosmki fakultet, Zavod za ishranu bilja.

 

Analitički broj i datum proizvodnje – na ambalaži. Rok uporabe:Proizvod iskorititi u roku od 12 mjeseci po kupnji ili 3 mjeseca po otvaranju.

 

01.l05.2016.

ARHIVA