Biljni ojačivač “VITALINK BUDDY”

Buddy

 

 

VITALINK BUDDY Tekući ojačivač bilja sa mineralnim solima za pojačavanje cvatnje (specifični visokokoncetrirani pojačivač cvatnje koji stimulira rast pupova i plodova), za hidroponski uzgoj i folijarnu primjenu. (tekuće PK gnojivo sa sekundarnim hranjivima).

Optimalna razina kalija i magnezija za povećani unos hranjiva u zoni korijena te pojačavanje cvatnje i oplodnje; povoljan odnos kalija i dušika za razvoj cvjetova; fosfiti za optimalne rezultate, zdravlje biljaka i otpornost prema bolestima npr. Phytium i Phytophtora. Napomena: proizvod je niskog potencijala prema bioakumulaciji te visokopokretljiv u tlu. Nije otrovan!

Uputstvo za uporabu: folijarno prskanjem otopinom 0,5 ml/ 1 l vode, zalijevanjem i hidroponski otopinom 1 ml/1 l vode, koristiti kada se zametnu cvjetni pupovi i/ili od zametanja plodova pa do zadneg tjedna prije berbe, jednom tjedno za niske razine svjetla.

Opsežna znanstvena ispitivanja pokazala su da BUDDY značajno pomaže kod povećanje veličine cvijetova, ali i njihova kvaliteta. Zapravo,  sastojci sadržani u proizvodu ubrzavaju reproduktivne procese i potiču biljke da više energije preusmjere u cvijetove. Biti će više cvijetova, oni će biti veći i ljepši te će se veći broj cvjetova zametnuti u plodove.

Ovaj proizvod je visokokoncetriran te se ga malo troši (1 ml po litri vode) što ga čini ekonomski potpuno prihvatljivim.

28.02.2016.

ARHIVA