Balkon ili mala terasa

 

 

Imate li balkon ili malu terasu, a ne znate kako je urediti?

 

Htjeli biste na njoj imati i mali vrt?

 

 

Sve je moguće uz relativno mala ulaganja.

 

Prvo – pod. Ukoliko želite tamo dosita boraviti, odlučite se za kvalitetetnije keramičke pločice (ili drugi pod) i dobru hidroizolaciju. Svaka ušteta kasnije vam se teško može osvetiti. Zapravo, najčešći problemi koji se kasnije javljaju vezani su uz odabir nekvalitetnih materijala. U Gra-mi Vam možemo pomoći savjetom. Pogledajte i naše priloge.

 

Ni jedna tersa ili balkon ne može bez zelenila. Je li to cvijeće ili čak nešto od biljaka “za kuhinju” (povrće, začinsko bilje, čak i jagode ili drugo bobičasto voće). Za njihov uzgoj možete koristiti ili posude ili ih možete uzgajati direktno iz  vreće. za tu svrhu Gra-ma ima specijalne supstrate koji vam omogućuju kvalitetan uzgoj svih biljaka. Vodite o tome računa. Naime, uvjeti uzgoja na terasama i malim balkonima su drugačiji pa nza tu svrhu upravo trebate klvalitetne supstrate.

 

 

U Gra-mi imamo u ponudi i specijalne supstrate za uzgoj povrća i bobičastog voće direktno iz vreće. Pakiranje je atraktivno, praktično, a supstrat je specijalno namijenjen za uzgoj odabrane biljne vrste.

 

 

Naravno, sjeme, posude i dr. možete također nabaviti u Gra-mi.

ARHIVA