Antiparazitske ekološke ogrlice i ampule

 

U Gra-mi smo, u okviru projekta GRAMA EKO, osigurali širok izbor ekoloških antiparazitskih sredstava za vaše ljubimce – antiparazitske ogrlice i ampule (spot-on). Radi se o sredstvima koje imaju isti učinak (po obujmu i vremenu djelovanja) kao i  “klasična” antiparazitska sredstva na bazi insekticida, samo ova nisu škodljiva za ljude i ljubimce!  Kod imatelja kućnih ljubimaca široku su prihvaćena i pouzdana.

 

mačići

Na izboru su četiri robne marke:

- MAX-BIOCIDE ovratnici protiv buha i dr. nametnika, sprejevi i puderi, ampule; linija za pse i mačke. za eliminaciju i zaštitu od buha , krpelja i komaraca. Kao aktivnu supstancu sadrži supstancu biljnog porijekla geraniol koja ima preventivno i ljekovito djelovanje u borbi protiv kožnih parazita.

 

 

 

 – BOGACARE NATURAL POWER (BogaCare, BogaDual, BogaClena, Bogadent – linije potpuno prirodnih proizvoda za njegu pasa i mačaka te zaštitu od nametnika; potpuno prirodna sredstva za njegu dlake, ogrlice, ampule, sredstva za higijenu, sredstva za higijenu zuba pasa); linija za pse i mačke. Na bazi margose.

 

 

- ECTOBAND antiparazitske ogrlice te ampule; linija za pse i mačke. Aktivna tvar: diazinon 3,6 g Pomoćne tvari: polivinilkloridna traka, epoksidirano ulje sjemenki soje, dibutilflatat, kalcijev stearat, ugljeno-crna boja (E 153) i crveni željezov oksid (III) (E 172).

 

 

28.05.2017.

Save

Save

Save

ARHIVA